Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Paphos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Paphos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Paphos miniguide

Billeje Paphos

Biludlejning Paphos

Paphos ligger på den sydvestlige kyst af Cypern .50.000 indbyggere bor i byen mellem kysten og Troodos bjergene.

Paphos Byen er kendt for at være fødestedet for den græske gudinde for kærlighed Afrodite. Moderne Paphos er opdelt i to, med den øverste del som en kommerciel centrum og bunden, Kato Paphos med arkæologiske fund og hoteller. Gravsteder konger fra 400-nummer er en kirkegård. Paphos Archaeological Park indeholder alt fra hus til Dionysos og Theseus, store romerske villa med mosaikker. Blandt attraktionerne er også Paphos fort, bygget til tyrkerne i 1586, en zoologisk have og vandpark. Besøgende kan også tage en tur til den dybe huler og sandstrande Akamas-halvøen. Paphos har alt fra stille kafeliv til et pulserende natteliv.

Paphos Lufthavn er lige uden for centrum af Paphos.

Dansk