Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ayia Napa

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ayia Napa inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ayia Napa miniguide

Billeje Ayia Napa

Biludlejning Ayia Napa

Ayia Napa ligger på sydøst kysten af Cypern .Det er beliggende i det cypriotiske distriktet Famagusta. 2.700 indbyggere bor i Ayia Napa.

Ayia Napa er kendt som Cyperns største feriesteder, og er især kendt for sin hektiske natteliv om sommeren. Specielt populært er Ayia Napa i musikgenrer hus og garage. Før 1974,. Ayia Napa, en lille fiskerby med nogle få hundrede indbyggere Der er meget, der tyder på, at byen, der er bygget op omkring en venetiansk kloster, også eksisterede i romersk tid. Her er resterne af en akvædukt. Main Street Makarios III Avenue løber gennem byen og ned til havnen. Her er de fleste restauranter og butikker. I midten af torvet Seferis Square, med fiskerihavnen i Ayia Napa centrum. Her er en række værtshuse. Besøgende kan gå til sandstrandene i Nissi Beach, Makronisos Strand Grecian Bay.

Larnaca International Airport ligger 36 kilometer fra centrum af Ayia Napa.

Dansk