Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ayia Napa

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ayia Napa inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ayia Napa miniguide

Billeje Ayia Napa
Biludlejning Ayia Napa

Ayia Napa ligger på sydøst kysten af Cypern .Det er beliggende i det cypriotiske distriktet Famagusta. 2.700 indbyggere bor i Ayia Napa.

Ayia Napa er kendt som Cyperns største feriesteder, og er især kendt for sin hektiske natteliv om sommeren. Specielt populært er Ayia Napa i musikgenrer hus og garage. Før 1974,. Ayia Napa, en lille fiskerby med nogle få hundrede indbyggere Der er meget, der tyder på, at byen, der er bygget op omkring en venetiansk kloster, også eksisterede i romersk tid. Her er resterne af en akvædukt. Main Street Makarios III Avenue løber gennem byen og ned til havnen. Her er de fleste restauranter og butikker. I midten af torvet Seferis Square, med fiskerihavnen i Ayia Napa centrum. Her er en række værtshuse. Besøgende kan gå til sandstrandene i Nissi Beach, Makronisos Strand Grecian Bay.

Larnaca International Airport ligger 36 kilometer fra centrum af Ayia Napa.