Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Limassol

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Limassol inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Limassol miniguide

Billeje Limassol
Biludlejning Limassol

Limassol ligger på Cypern ‘s sydkyst ved Akriotiribukten.Limassol er den næststørste by på Cypern, og landets vigtigste havneby. Limassol har en befolkning på 161.000 indbyggere (2001). Fra Limassol er færgen stødte i Athen, Beirut, Rhodos, Haifa og Port Said.

Limassol sket mellem de to gamle byer Amathus og Kourion. Byen var i en periode i det østlige Romerrige, da det blev kaldt Neapolis. Her er en venetiansk borg fra 1100-tallet. Limassol er centrum for en vin, og arrangerer Limassol vin festival hvert år i september. I efteråret vært for byen Cypern rally og karneval i februar eller marts. Limassol har en lang kulturel tradition for mange museer og arkæologiske udgravninger.

Larnaca International Airport er 50 kilometer fra Limassol.