Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Limassol

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Limassol inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Limassol miniguide

Billeje Limassol

Biludlejning Limassol

Limassol ligger på Cypern ‘s sydkyst ved Akriotiribukten.Limassol er den næststørste by på Cypern, og landets vigtigste havneby. Limassol har en befolkning på 161.000 indbyggere (2001). Fra Limassol er færgen stødte i Athen, Beirut, Rhodos , Haifa og Port Said.

Limassol sket mellem de to gamle byer Amathus og Kourion. Byen var i en periode i det østlige Romerrige, da det blev kaldt Neapolis. Her er en venetiansk borg fra 1100-tallet. Limassol er centrum for en vin, og arrangerer Limassol vin festival hvert år i september. I efteråret vært for byen Cypern rally og karneval i februar eller marts. Limassol har en lang kulturel tradition for mange museer og arkæologiske udgravninger.

Larnaca International Airport er 50 kilometer fra Limassol.

Dansk