Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Larnaca

Ønsker du at besøge byen Larnaca på din næste ferie? Er du bekymret over at være i stand til at få billig biludlejningsservice for nemt og praktisk at kunne komme rundt i byen? Intet problem, for der er masser af biludlejningsfirmaer, der tilbyder budgetvenlige biludlejningstjenester i byen. Dette gør det nemt og stressfrit at leje en bil. For din egen komfort kan du leje din foretrukne udlejningsbil online via et af biludlejningsselskabets websteder. 

Guide til Larnaca

Billeje Larnaca

Biludlejning Larnaca

Byen Larnaca ligger på den sydlige kyst af Cypern. Byen kaldes Larnaka eller Iskele på tyrkisk. Det siges at være den ældste by på Cypern. Historien fortæller, at byen i gamle tider blev kaldt Kition, hovedsageligt fordi man troede, at Noahs barnebarn Khittim begyndte den første bosættelse for omkring 6000 år siden. Byen Larnaca har smukke historiske steder såsom Larnaca-slottet, Saint Lazarus-kirken og Kamares akvædukt, som du kan se, mens du udforsker byen. 

Larnaca er en af de fantastiske badebyer i landet, og det er hovedstaden i det navngivne distrikt. Med en anslået befolkning på 85.000 er byen den tredje største by i landet efter Limassol og Nicosia. Byen Larnaca er et af de vigtigste turistcentre på øen. Byen er kendt for at have masser af smukke attraktioner, som du ikke vil må glip af, mens du er i byen. Byen er kendt for lækker fisk og skaldyr, pulserende natteliv og fantastiske strande. 

Byen Larnaca afgrænses mod vest af Limassol-distriktet og mod øst af Famagusta. Byens nordlige grænse er også besat af Nicosia-distriktet. Larnaca deltager også i sport, og de har to lokale fodboldhold, der inkluderer AEK Larnaca FC og ALKI Larnaca. Larnaca har også afholdt internationale konkurrencer, der inkluderer FIVB Beach Volleyball SWATCH Youth Youth Championship i 2012, European Under-17 World Championship i 1992, European Under-19 World Championship finale i 1998, Shooting Shotguns European Championship og mange andre bemærkelsesværdige begivenheder. 

Derudover har byen altid mange aktiviteter, der foregår under dens festivaler. En af de mest populære festivaler er Kataklysmos, også kaldet oversvømmelsesfestivalen, der normalt afholdes tidligt på sommeren med masser af kulturelle begivenheder. For at gøre det mere interessant har byen gunstige vejrforhold, hvilket gør den til et populært sted at bo. Den højeste temperatur, der nogensinde er registreret i byen Larnaca var i juli, og var 38,9°C. Den laveste eller koldeste temperatur nogensinde registreret i Larnaca var i februar, og var -2,8°C. 

Tag på opdagelse med din udlejningsbil

Der er mange attraktive og fantastiske steder, som du kan udforske i Larnaca. Din lejebil vil gøre din ferie nem og praktisk. Et af de vigtigste steder, du bør se, er Agios Lazaros, *også kendt som Saint Lazarus-kirken. Her finder du Lazarus’ grav og flere utrolige malerier. Kirken ligger på Larnaca-torvet. Den anslåede afstand fra lufthavnen hertil er 6,9 km via B4, hvilket vil tage cirka 11 minutter med din udlejningsbil. 

Et andet interessant sted du skal se, mens du besøger Larnaca, er Pierides Archaeological Foundation Museum. Museet har flere private udstillinger af smukke cypriotiske antikviteter, som Demetrios Pierides indsamlede for mange år siden. Afstanden fra lufthavnen til museet er ca. 7,5 km via B4, hvilket vil tage dig 15 minutter med din udlejningsbil. Det tager dog længere tid at komme til lokationen, hvis du tager andre ruter som fx Λεμεσού (Limassol). 

Desuden bør du opleve nogle af de fantastiske strande under dit besøg i Larnaca. Nyd havbrisen ved en af de populære strande som Mackenzie-stranden, også kendt som Mackenzy. Stranden har caféer, restauranter, badeomraåder og mange andre natursteder, som du vil kunne lide. Den anslåede afstand fra lufthavnen til stranden er 8,9 km via Μενεού (Meneu), hvilket vil tage cirka 17 minutter med din udlejningsbil. Du kan også se steder som Hala Sultan Tekke, Larnaca Fort, Kamares Akvædukt og mange flere. 

Lufthavne

Der er to store lufthavne tæt på Larnaca. En af disse lufthavne er Larnaca International Airport. Lufthavnen ligger i Cypern ca. 4,5 km sydvest for Larnaca centrum. Lufthavnen betjener Larnaca, det sydøstlige Nicosia og Limassol. Larnaca lufthavn er den største og travleste lufthavn på Cypern. 

Lufthavnen betjente mere end 5,4 millioner passagerer i 2008. Den har 30 charter flyselskaber og 30 internationale flyselskaber. Derudover er der en masse biludlejningstjenester i lufthavnen, som du kan vælge imellem. Nogle af disse udlejningsfirmaer inkluderer Sixt, Europcar, InterRent, Budget, Avis og Hertz. 

For andre alternativer kan du også vælge den type bil, du vil leje, herunder Economy, Convertible, SUV’er, Compact, Minivan og mange flere. En anden lufthavn tæt på byen Larnaca er Phapos eller Pafos International Airport. Denne lufthavn ligger 17 km uden for Paphos. Den fungerer som en gateway for folk, der besøger Paphos og dens nærliggende byer og landsbyer. Populære resorts i Limassol og Larnaca er også inden for rækkevidde fra lufthavnen. 

Trafik

En af grundene til, at det er let at komme rundt i Larnaca er på grund af det velkonstruerede vejnet. Vejene i Larnaca er i god stand. Ligesom alle andre interessante byer har Larnaca imidlertid også myldretid. Det anbefales, når du udforsker byen Larnaca, at du forsøger at undgå disse travle timer. Morgenmyldretiden i Larnaca er fra 07.00 til 10.00, og om aftenen er det fra 15.30 til 19.30. 

Når du udforsker byen i din lejebil, skal du undgå at bryde reglerne for hastighedsgrænserne. Den maksimale hastighed på motorvejen må ikke overstige 100 km/t, mens du ikke bør overskride 50 km/t på veje i bebyggede områder. Der er desuden masser af parkeringsmuligheder, som du kan bruge, mens du udforsker byen. Nogle af disse inkluderer kortvarig parking, langvarig parkering og mange flere.

Dansk