Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Nicosia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nicosia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nicosia miniguide

Billeje Nicosia

Biludlejning Nicosia

Nicosia ligger i Cypern og er landets hovedstad.Med sine 200.000 indbyggere er byen Cyperns største. Den græske navn Lefkosia byen. Den aktiekapital er opdelt i en græsk og en cypriotisk zone. Herfra båden til den cypriotiske by i Limassol og Larnaca .

Nicosia har fundet sted, omkring 295 f.Kr. Kr. Navnet Nicosia blev åbnet i middelalderen. I 1192 blev byen hovedstad i konger af Cypern. Old Town har flere caféer serverer autentiske cypriotiske kaffe. Blandt byens seværdigheder er den gotiske katedral af St. Sophia fra 1200-tallet, der er konverteret til moske. Mustafa Pahsa troede profeten Omer boede her, når han besøgte byen. Byen har flere museer, såsom arkæologiske museum, motorcykel museum og kulturhistoriske museer. Årlig Town Cypern International Film Festival og tennisturnering, Davis Cup. Nicosia et pulserende natteliv.

Larnaca International Airport ligger 40 kilometer uden for hovedstaden.

Dansk