Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Nicosia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nicosia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nicosia miniguide

Billeje Nicosia
Biludlejning Nicosia

Nicosia ligger i Cypern og er landets hovedstad.Med sine 200.000 indbyggere er byen Cyperns største. Den græske navn Lefkosia byen. Den aktiekapital er opdelt i en græsk og en cypriotisk zone. Herfra båden til den cypriotiske by i Limassol og Larnaca .

Nicosia har fundet sted, omkring 295 f.Kr. Kr. Navnet Nicosia blev åbnet i middelalderen. I 1192 blev byen hovedstad i konger af Cypern. Old Town har flere caféer serverer autentiske cypriotiske kaffe. Blandt byens seværdigheder er den gotiske katedral af St. Sophia fra 1200-tallet, der er konverteret til moske. Mustafa Pahsa troede profeten Omer boede her, når han besøgte byen. Byen har flere museer, såsom arkæologiske museum, motorcykel museum og kulturhistoriske museer. Årlig Town Cypern International Film Festival og tennisturnering, Davis Cup. Nicosia et pulserende natteliv.

Larnaca International Airport ligger 40 kilometer uden for hovedstaden.