Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Protaras

Hvis du planlæger at holde din næste ferie i den smukke by Protaras og leder efter en lejebilstjeneste, skal du ikke bekymre dig. For du finder en bred vifte af biludlejningsfirmaer i lufthavnen eller lige i nærheden. Eller du kan foretage reservationen gennem hjemmesiden. 

Guide til Protaras

Billeje Protaras

Biludlejning Protaras

Protaras er hovedsagligt et turistresort i Paralimni-kommunen i Cypern. Inden byen blev grundlagt, dominerede den gamle by Leukoli- regionen. Leukolia havde en lille, tryg havn for atheneren Demetrius Poliorketes, som var på flugt fra krigen i 306 f.Kr. Byen Protaras er også kendt som “vindmøllernes land”, og den bevarer sin interessante kvalitet fra fortiden og historien, der omgiver byen. 

Byen har sandstrande og klart blåt vand, og det mest populære sted er kendt som Fig Tree Bay. Derudover er Protaras en af de mest almindelige dykkerdestinationer og har nogle af de bedste dykkersteder på Cypern. Byen har en befolkning på mere end 20.000, og det officielle sprog er moderne græsk, men nogle af de indfødte taler den cypriotiske dialekt. Folk i byen er også venlige og velkommende. 

I forhold til klima har Protaras noget af det bedste vejr på Cypern med den laveste registrerede temperatur på 7°C og den højeste på 33°C. Byen oplever lave temperaturer omkring starten af december til midt i marts. Hvis du vil nyde sandstrandene, anbefales det at du kommer mellem starten af juni og slutningen af september. Det er fordi temperaturen i denne periode er helt perfekt til forskellige udendørsaktiviteter som dykning, svømning og lignende. 

Protaras har set sin del af historiske begivenheder, og når du besøger byen, finder du forskellige historiske centre, som du kan besøge. Du finder også menneskeskabte strukturer, som vil gøre dit ophold mere mindeværdigt. Fra de smukke strande til kapellet, the Blue Hole, Malama Bay og Decosta Bay, er der mange steder at besøge i denne by. Du kan også besøge Protaras’ dykkersted Cyclops Bay for kommerciel dykkertræning og teknisk dykning. 

Tag på opdagelse med din lejebil

I Protaras er der forskellige spændende steder, du kan besøge med en lejebil. Et af de steder er Sunrise Beach, som bliver anset for at være blandt de smukkeste steder i byen. Stranden er en fin destination for forskellige sjove aktiviteter. Fra lufthavnen ligger stranden ca. 69 km væk, og med en lejebil tager det omkring en time og 12 minutter at nå dertil. Afstand og tid kommer selvfølgelig an på, hvor du kører fra. 

Et andet interessant sted du kan besøge i Protaras er Sirena Bay, hvis du leder efter et sted at blære dig med dine dykkerfærdigheder. Det bliver anset for at være et af de mest besøgte og populære dykkersteder i byen. Så hvis du leder efter et sted at finde nye venner, er denne bugt oplagt for dig. Med en lejebil kan du komme til bugten fra Sunrise Beach på omkring 10 minutter, da distancen ca. er 5,3 km. 

Protaras byder også på et spændende natteliv. Du kan besøge nogle af de mange barer og restauranter, som er åbne rundt om i byen. En af de mest populære barer er Rockafellas bar. Det tager ca. 3 minutter med en lejebil at køre de 500 m fra Sunrise Beach til baren. 

Lufthavne

Desværre er der ikke nogle lufthavne i Protaras. Den nærmeste lufthavn er Ercan International Airport beliggende i Nicosia. Lufthavnen ligger ca. 55 km fra byen. Lufthavnen er forbundet til et stort antal lokale og internationale destinationer. De mest populære destinationer, man kan komme til fra lufthavnen, er Adena, Istanbul, Ankara med flere. 

Andre lufthavne tæt på Protaras er Larnaca International Airport, Paphos International Airport, Beirut-Rafic Hariri International Airport og så videre. Imponerende nok finder du adskillige biludlejningsfirmaer i lufthavnene eller lige i nærheden, som du kan vælge at bruge. Nogle af disse tjenester er Europcar, Sixt, Budget med flere. 

Det anbefales at læse det med småt, inden du vælger et biludlejningsfirma, så du har en grundforståelse af den aftale, du skriver under på. Derudover er det en god ide at stille spørgsmål hvis der er punkter, du finder forvirrende. 

Trafik

En af de gode ting i Protaras er, at vejene er i så god stand. Så hvis du kører i byen, og du overholder fartgrænsen, vil du ikke få problemer. Hastighedsgrænsen på motorveje og større veje er 100 km/t, 50 km/t i byområder og 80 km/t for andre veje. 

Du vil også finde forskellige muligheder for at parkere i byen. Disse parkeringsmuligheder går fra parkeringspladser til P-huse og valetparkering ved de forskellige hoteller. Du finder også forskellige parkeringspladser flere steder, når du leder efter et sted at holde.

Dansk