Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Nadi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nadi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nadi miniguide

Billeje Nadi
Biludlejning Nadi

Nadi er en by beliggende på vestkysten af øen Viti Levu tilhører Fiji og er den største ø i det sydfynske øhav.Fiji er beliggende i Stillehavet, og Nadi er beliggende på kysten vender Australien, mens den østlige kyst vender Latinamerika.Byen blev bygget i 1947, og i 2007 blev det anslået, at befolkningen var omkring 40 000, hvilket gør byen til den tredje største i Fiji.

Nadi er porten til den smukke øer, og der er mange hoteller i alle prisklasser at vælge imellem. Et af de mest berømte seværdigheder er de farverige hinduistiske tempel, Sri Siva Subramaniya beliggende i hovedgaden. Dette er den største hinduistiske tempel i stør halvkugle. Nadi lokker dig med flere strande, hvor der er restauranter og barer, som Wailoaloa og Newtown Beach. Nadi Have sovende kæmpe er en smuk botanisk have med eksotiske blomster og planter.

Nadi International Airport er den største lufthavn i Fiji og er ca. 9 km fra byens centrum.