Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Nadi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nadi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nadi miniguide

Billeje Nadi

Biludlejning Nadi

Nadi er en by beliggende på vestkysten af øen Viti Levu tilhører Fiji og er den største ø i det sydfynske øhav.Fiji er beliggende i Stillehavet, og Nadi er beliggende på kysten vender Australien , mens den østlige kyst vender Latinamerika.Byen blev bygget i 1947, og i 2007 blev det anslået, at befolkningen var omkring 40 000, hvilket gør byen til den tredje største i Fiji.

Nadi er porten til den smukke øer, og der er mange hoteller i alle prisklasser at vælge imellem. Et af de mest berømte seværdigheder er de farverige hinduistiske tempel, Sri Siva Subramaniya beliggende i hovedgaden. Dette er den største hinduistiske tempel i stør halvkugle. Nadi lokker dig med flere strande, hvor der er restauranter og barer, som Wailoaloa og Newtown Beach. Nadi Have sovende kæmpe er en smuk botanisk have med eksotiske blomster og planter.

Nadi International Airport er den største lufthavn i Fiji og er ca. 9 km fra byens centrum.

Dansk