Biludlejning Fiji

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Fiji

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fiji inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fiji miniguide

Billeje Fiji
Biludlejning Fiji

Fiji er en ø nation beliggende i Stillehavet – 2000 miles nord for New Zealand .Fiji består af 322 øer, hvoraf ca. 110 er beboede. Fiji har 940.000 indbyggere (2009), og skærgården øst for Vanuatu, vest for Tonga og syd for Tuvalu. De to vigtigste og største øer er Viti Levu (hovedøen) og Vanua Levu.

Turismen er øgruppens vigtigste levebrød, og Fiji er primært kendt for sine mange smukke sandstrande, det krystalklare vand og fremragende fiskeri og dykning muligheder.

Fiji øerne er bjergrige, hvor det højeste punkt er vulkanen Tomanivi – beliggende 1323 m Ellers landskabet består af tropiske regnskove og græsarealer. Fiji-øerne har tropisk oceaniske klima med over 23 grader hele året.

Hovedstaden Suva har 86.000 indbyggere (2008), og er placeret på den sydøstlige kyst Viti Levu. Suva er en vigtig havneby og den politiske og kommercielle centrum.Byen har universiteter, store parker og gode shoppingmuligheder.
Andre vigtige byer i Fiji Labasa, Lautoka, Nadi og Savusavu.

På vestsiden af hovedøen Viti Levi er byen Nadi – som er udgangspunktet for turister, der kommer med fly til Fiji-øerne. Landets vigtigste lufthavn er her – Nadi International Airport.

Søg priser fra flere billeje firma i Fiji og på Nadi Airport, kan du prøve vores søgemaskine.

Billeje destinationer