Biludlejning Fiji

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Fiji

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fiji inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fiji miniguide

Billeje Fiji

Biludlejning Fiji

Fiji er en ø nation beliggende i Stillehavet – 2000 miles nord for New Zealand .Fiji består af 322 øer, hvoraf ca. 110 er beboede. Fiji har 940.000 indbyggere (2009), og skærgården øst for Vanuatu, vest for Tonga og syd for Tuvalu. De to vigtigste og største øer er Viti Levu (hovedøen) og Vanua Levu.

Turismen er øgruppens vigtigste levebrød, og Fiji er primært kendt for sine mange smukke sandstrande, det krystalklare vand og fremragende fiskeri og dykning muligheder.

Fiji øerne er bjergrige, hvor det højeste punkt er vulkanen Tomanivi – beliggende 1323 m Ellers landskabet består af tropiske regnskove og græsarealer. Fiji-øerne har tropisk oceaniske klima med over 23 grader hele året.

Hovedstaden Suva har 86.000 indbyggere (2008), og er placeret på den sydøstlige kyst Viti Levu. Suva er en vigtig havneby og den politiske og kommercielle centrum.Byen har universiteter, store parker og gode shoppingmuligheder.
Andre vigtige byer i Fiji Labasa, Lautoka, Nadi og Savusavu.

På vestsiden af hovedøen Viti Levi er byen Nadi – som er udgangspunktet for turister, der kommer med fly til Fiji-øerne. Landets vigtigste lufthavn er her – Nadi International Airport.

Søg priser fra flere billeje firma i Fiji og på Nadi Airport , kan du prøve vores søgemaskine.

Populære destinasjoner