Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Reykjavik Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Reykjavik Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Reykjavik Lufthavn miniguide

Billeje Reykjavik Lufthavn

Biludlejning Reykjavik Lufthavn

Reykjavik Airport (RKV) er placeret i udkanten af centrum Reykjavik .Det er muligt at gå til lufthavnen fra byens centrum for dem, der ønsker det, og der er også busser. Hertz og Budget er de virksomheder, der tilbyder billeje.

Det første fly lettede fra Reykjavik lufthavn så tidligt som 1919. I 2008 brugte 463.889 passagerer lufthavnen ned. Lufthavnen bruges primært til indenrigsflyvninger og er Islands største på dette område. De fleste internationale flyvninger gå dog fra Keflavik International Airport, der ligger 50 km fra Reykjavik. Fra Reykjavik Lufthavn, en tur til Grønland. Færøerne og et par charterdestinationer Flyselskaber tjener luft Haven er Air Iceland, Atlantic Airways og Eagle Air.

Der er flere caféer på Reykjavik lufthavn, og en restaurant. Der er et beskedent udvalg af butikker, herunder en butik, der sælger souvenirs og kunsthåndværk fra Island .Lufthavnen har også en bank og en særlig plads til familier med baby.

Dansk