Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Reykjavik Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Reykjavik Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Reykjavik Lufthavn miniguide

Billeje Reykjavik Lufthavn

Biludlejning Reykjavik Lufthavn

Skal du til Island og har brug for billig biludlejning? Det er ekstremt populært at leje en bil på Island, da det giver dig mulighed for at rejse rundt på øen i dit eget tempo. Ved at sammenligne priser fra flere udbydere vil du være i stand til at finde fremragende priser. Det anbefales at booke din bil i god tid, og den nemmeste mulighed er at hente bilen ved ankomsten til lufthavnen. 

Reykjavik

Reykjavik ligger ved øens vestkyst og er kendt for både ild og is. Fra halvøen Seltjarnarnes finder du en storslået udsigt over de omkringliggende bjerge. Reykjavik har et befolkningstal på ca. 120 000 (2008), og 170 000 bor i hovedstadsområdet. Byen har også landets største havn og er centrum for landets trawlerflåde. 

Reykjavik er rig på naturlige og kulturelle oplevelser. I løbet af april – oktober kan besøgende tage på udflugter for at se hvaler, delfiner og lunder. Om vinteren er det muligt at køre med hundeslæde, snescooter og rafte. Der er fantastiske vandre- og fiskemuligheder. Ridning er populært blandt turister såvel som blandt de lokale, og hvis du ikke er fan af heste, er cykling altid en mulighed. Reykjavik og hele Island er kendt for sine geotermiske pools. I Reykjavik finder du de offentlige termiske bade- og svømmebassiner Laugardalslaug og Sundlaugarveg – disse er de største i byen. Reykjavik er også hjemsted for det nationale parlament, Althingishúsið og den største kirke på Island: Hallgrímskirkja kirken. Den ligger på en bakke lige uden for byens centrum. Foran kirken kan du se en statue af Leifur Eiríksson. 

Lufthavn

Keflavik International Airport (KEF) er den største lufthavn på Island. Lufthavnen ligger 50 km fra Reykjaviks centrum. Flere kendte biludlejningsfirmaers serviceskranker er placeret i ankomsthallen. Blandt dem finder du Budget, Avis, Hertz og Europcar. 

Reykjavik er det perfekte udgangspunkt, hvis du planlægger at leje en bil og køre rundt på øen. Det er muligt at tage på både kortere og længere køreture. Island er kendt for sin smukke og uberørte natur, nationalparker, vulkaner, varme kilder og vandfald. 

I vintersæsonen er der fremragende muligheder for at se det spektakulære nordlys. 

Trafik

Du finder ikke nogen motorveje på Island, men hovedvejen langs kysten af øen (“Ringvejen”) er veludviklet. Vejen er 1.399 km lang og forbinder de fleste byer og landsbyer. Ringvejen er for det meste brolagt. Hvis du planlægger at køre rundt i højlandet, anbefales det at leje en firehjulstrækker. I denne del af landet kan vejene være snoede, smalle og stejle. Ofte er det grusveje. 

I højlandet kan mobiltelefontjenesten være noget mangelfuld, og flere af bjergvejene er lukkede om sommeren på grund af vanskelige kørselsforhold. 

Køretips

Med en lejebil er det muligt at besøge seværdigheder som Gullfoss – et imponerende vandfald kendt som “det smukkeste på Island”. Gullfoss er beliggende 115 km nordøst for Reykjavik. Vandfaldet består af to separate kaskader på 21 og 11 meter. Det er virkelig storslået. Gullfoss er en af de mest berømte seværdigheder på Island, og køreturen fra hovedstaden tager kun ca. halvanden time. 

Du kan også køre til den velkendte og populære udendørs pool “Blue Lagoon”, der ligger 48 km sydvest for Reykjavik. Den blå lagune er en geotermisk spa med mineralrigt vand. Vandtemperaturen ligger mellem +37 og +39 grader Celsius året rundt. Besøgende kan også modtage spa- og skønhedsbehandlinger.

Dansk