Biludlejning Island

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Island

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Island inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Island miniguide

Island

Biludlejning Island

Island, der ligger i det nordlige Atlanterhav (mellem Norge og Grønland), er Europas næststørste ø – men har en forholdsvis beskeden befolkning (306.694 indbyggere i 2009). Historisk set har øen været en norsk (og i sidste ende dansk) kompetence. I 1918, dog Island havde selvstyre, men med den danske konge som formelle statsoverhoved. Siden 1944 har det været en selvstændig republik.

De fleste af øen består af vulkanske klipper, og landet har stadig flere aktive vulkaner (f.eks Hekla). Kysten er præget af fjorde og bjerge, mens det indre af øen er domineret af gletschere. Den største af dem, Vatnajökull, har et areal på hele 8.300 km2.

Klimaet i Island er ofte beskrevet som den Atlanterhavet, og er en krydsning mellem en tempereret og en polær klima type. Summers er relativt køligt (gennemsnit + 11 grader C i juli), mens vintrene er milde (i gennemsnit – 1 grad C i januar).
Islands hovedstad, Reykjavik (ca. 118.000 indbyggere), beliggende på den sydvestlige kyst af øen. Dette er Islands mest folkerige område, og i nærheden er også den næststørste by – Kópavogur og Hafnarfjordur. Flere af landets største turistattraktioner i denne del af landet, herunder Thingvellir, vikingernes gamle ting sted. Ved populære websteder andre steder i landet skal Vatnajökull National Park og den berømte Geysir varme kilde er nævnt.

Islands største lufthavn er Keflavík International Airport, der ligger 50 km sydvest for Reykjavík.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i Borgarnes, Reykjavik og Reykjavik Lufthavn.

Populære destinationer

Dansk