Biludlejning Island

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Island

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Island inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Island miniguide

Island
Biludlejning Island

Island, der ligger i det nordlige Atlanterhav (mellem Norge og Grønland), er Europas næststørste ø – men har en forholdsvis beskeden befolkning (306.694 indbyggere i 2009). Historisk set har øen været en norsk (og i sidste ende dansk) kompetence. I 1918, dog Island havde selvstyre, men med den danske konge som formelle statsoverhoved. Siden 1944 har det været en selvstændig republik.

De fleste af øen består af vulkanske klipper, og landet har stadig flere aktive vulkaner (f.eks Hekla). Kysten er præget af fjorde og bjerge, mens det indre af øen er domineret af gletschere. Den største af dem, Vatnajökull, har et areal på hele 8.300 km2.

Klimaet i Island er ofte beskrevet som den Atlanterhavet, og er en krydsning mellem en tempereret og en polær klima type. Summers er relativt køligt (gennemsnit + 11 grader C i juli), mens vintrene er milde (i gennemsnit – 1 grad C i januar).
Islands hovedstad, Reykjavik (ca. 118.000 indbyggere), beliggende på den sydvestlige kyst af øen. Dette er Islands mest folkerige område, og i nærheden er også den næststørste by – Kópavogur og Hafnarfjordur. Flere af landets største turistattraktioner i denne del af landet, herunder Thingvellir, vikingernes gamle ting sted. Ved populære websteder andre steder i landet skal Vatnajökull National Park og den berømte Geysir varme kilde er nævnt.

Islands største lufthavn er Keflavík International Airport, der ligger 50 km sydvest for Reykjavík.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i Borgarnes, Reykjavik og Reykjavik Lufthavn.

Billeje destinationer