Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Borgarnes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Borgarnes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Borgarnes miniguide

Borgarnes

Biludlejning Borgarnes

Borgarnes er en by på en halvø på Borgarfjörður på Island , 60 km nord for hovedstaden Reykjavik .Borgarnes er centrum for Borgarbyggð kommune. I 2009 befolkningen var ca. 2.000 indbyggere her. Borgarnes har forbindelser til resten af landet gennem Islands næststørste bro: Borgarfjardarbru.

Borgarnes blev først nævnt i Skallagrimssons Egils saga, men byen blev derefter kendt som Digranes. Egils far Skallagrim Kvedlulfssons er gravhøj placeret i Borgarnes centrum. Egil selv var en tidligere ejer af gården Borg. På kirken hjemmeside Borg en Myru uden for centrum står en skulptur af Egill Grimsson. Den er lavet af billedhuggeren Asmundur Sveinsson. Borgarnes tilbyder flere kunst, natur-og kulturhistoriske lokaliteter såvel som dens omgivelser. Byen har kunstmuseum, natur-og kulturhistorie. Borgarnes har også en golf klub.

Den nærmeste lufthavn er Keflavik Lufthavn i Reykjavik , 69 miles væk.

Dansk