Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Borgarnes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Borgarnes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Borgarnes miniguide

Borgarnes
Biludlejning Borgarnes

Borgarnes er en by på en halvø på Borgarfjörður på Island, 60 km nord for hovedstaden Reykjavik .Borgarnes er centrum for Borgarbyggð kommune. I 2009 befolkningen var ca. 2.000 indbyggere her. Borgarnes har forbindelser til resten af landet gennem Islands næststørste bro: Borgarfjardarbru.

Borgarnes blev først nævnt i Skallagrimssons Egils saga, men byen blev derefter kendt som Digranes. Egils far Skallagrim Kvedlulfssons er gravhøj placeret i Borgarnes centrum. Egil selv var en tidligere ejer af gården Borg. På kirken hjemmeside Borg en Myru uden for centrum står en skulptur af Egill Grimsson. Den er lavet af billedhuggeren Asmundur Sveinsson. Borgarnes tilbyder flere kunst, natur-og kulturhistoriske lokaliteter såvel som dens omgivelser. Byen har kunstmuseum, natur-og kulturhistorie. Borgarnes har også en golf klub.

Den nærmeste lufthavn er Keflavik Lufthavn i Reykjavik, 69 miles væk.