Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Reykjavik

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Reykjavik inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Reykjavik miniguide

Reykjavik
Biludlejning Reykjavik

Reykjavik ligger på vestkysten af ​​sagaen Island på halvøen Seltajarnes med smuk udsigt over bjergene. Rykykavik er Islands hovedstad. Her bor 120.000 indbyggere (2008), 170.000 med forstæderne. Byen er landets største havneby og et centrum for trawlfiskeri.

Reykjavik’s rige naturlige og kulturelle oplevelser. Her kan besøgende tage på udflugter for at se hvaler, delfiner og lunde i perioden april til oktober. Om vinteren slæber hunden, snescooter og rafting. Der er gode vandre- og fiskemuligheder her. Ridning er en populær aktivitet blandt både turister og lokale, og for dem, der ikke kan lide det, kan du tage dine cykelgreb. Reykjavik og Island er kendt for sin geotermiske pool. Her er Laugardalslaug og Sundlaugarveg, som er byens største. I Reykjavik finder vi også landets parlament, House of Everything og Islands største kirke: Hallgrim Church. Det ligger på en bakke uden for byens centrum, foran kirken står en statue af Leif Eriksson.

Keflavik International Airport, Keflavíkurflugvöllur, ligger ca. 50 km uden for byens centrum.