Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Reykjavik

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Reykjavik inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Reykjavik miniguide

Reykjavik

Biludlejning Reykjavik

Reykjavik ligger på vestkysten af saga øen Island , på halvøen Seltajarnes med smuk udsigt over bjergene.Reykjavik er Islands hovedstad. Vi lever 120.000 indbyggere (2008), 170.000 med forstæder. Byen er landets vigtigste havneby og et center for trawlfiskeri.

Reykjavik rige natur og kulturelle oplevelser. Her kan besøgende gå på udflugter for at se hvaler, delfiner og lunder i perioden fra april til oktober. Om vinteren er det hundespanntur, snescooter og rafting. Der er gode vandre-og fiskerimuligheder her. Ridning er en populær aktivitet blandt både turister og lokale, og for dem der ikke kan lide det, du kan tage din cykel greb. Reykjavik er Islands kendt for sin geotermisk puljer. Her er Laugardalslaug og Sundlaugarveg, som er byens største. I Reykjavik finder vi også landets parlament, House of Everything, og Islands største kirke: Hallgrim Kirke. Det ligger på en bakke uden for bymidten, foran kirken står et monument til Leif Eriksson.

Keflavik International Airport , er Keflavíkurflugvöllur beliggende ca. 50 km uden for centrum.

Dansk