Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kingston

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kingston inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kingston miniguide

Billeje Kingston
Biludlejning Kingston

Kingston er hovedstaden og største by i Jamaica, som er beliggende lige syd for Cuba i Latinamerika.Hovedstaden ligger på det sydøstlige hjørne af øen, og der er også landets vigtigste havn. Havnen er naturligt og fra eksportvarer som kaffe, sukker og tobak. Kingston blev grundlagt i 1693 efter den gamle bydel og Port Royal blev oversvømmet og ødelagt af jordskælv. I 2001 boede der ca 96 000 indbyggere i byen.

Man kan finde mange interessante seværdigheder i byen, herunder Bob Marley Museum, der beskæftiger sig med den verdenskendte reggae legende. Håb Botanical Gardens er en botanisk have som blev bygget i 1873, mens Castleton Bonatical Gardens fra 1862 er beliggende ca. 20 km nord for byen. De Olde Jamaica Tours kan få en grundig introduktion til byens arkitektur og museer, og hvert år afholdes den berømte festivaler såsom Rebel Salute Music Festival og Heritage Fest.

Norman Manley International Airport ligger cirka 15 miles fra byen på halvøen Palisadoes.