Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kingston

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kingston inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kingston miniguide

Billeje Kingston

Biludlejning Kingston

Kingston er hovedstaden og største by i Jamaica , som er beliggende lige syd for Cuba i Latinamerika.Hovedstaden ligger på det sydøstlige hjørne af øen, og der er også landets vigtigste havn. Havnen er naturligt og fra eksportvarer som kaffe, sukker og tobak. Kingston blev grundlagt i 1693 efter den gamle bydel og Port Royal blev oversvømmet og ødelagt af jordskælv. I 2001 boede der ca 96 000 indbyggere i byen.

Man kan finde mange interessante seværdigheder i byen, herunder Bob Marley Museum, der beskæftiger sig med den verdenskendte reggae legende. Håb Botanical Gardens er en botanisk have som blev bygget i 1873, mens Castleton Bonatical Gardens fra 1862 er beliggende ca. 20 km nord for byen. De Olde Jamaica Tours kan få en grundig introduktion til byens arkitektur og museer, og hvert år afholdes den berømte festivaler såsom Rebel Salute Music Festival og Heritage Fest.

Norman Manley International Airport ligger cirka 15 miles fra byen på halvøen Palisadoes.

Dansk