Biludlejning Jamaica

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Jamaica

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jamaica inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jamaica miniguide

Billeje Jamaica
Biludlejning Jamaica

Jamaica er en østat i Caribien (øer tilhører den Store Antiller) – som også er medlem af det britiske Commonwealth, og det er Queen Elizabeth II formelt statsoverhoved (som for eksempel Canada og Australien ).Øen var en britisk koloni indtil det fik sin uafhængighed i 1962.

Det officielle sprog i Jamaica er engelsk, men et flertal anvendelse, dog blandet patois sprog dagligt.

Jamaica har omkring 2,9 millioner indbyggere (2008), hvoraf 600.000 bor i hovedstaden Kingston, som ligger på den sydøstlige kyst.Andre byer i Jamaica’s Spanish Town på nordkysten (den næststørste med 150.000 indbyggere), Ocho Rios – også på den nordlige kyst (populær turistby og krydstogthavn), Montego Bay på den nordvestlige kyst (med Jamaica’s fineste strand) – og Port Royal, den tidligere hovedstad, som ligger på de sandede banker Los Palisados uden Kingston.

Øens oprindelige indbyggere, Arawak indianere, blev fordrevet og i sidste ende udslettet af europæiske kolonister, der kom i kølvandet på Columbus ‘”opdagelse” af øen i 1494 – første spanske, derefter engelsk. Hertil kommer en lang række afrikanske slaver “importerede” i 1700-tallet. I 1800-tallet gjorde slaverne oprør ved flere lejligheder, og blandt dagens jamaicanere er ca. 90% af afrikansk etnisk oprindelse.

Klimaet er tropisk langs kysten, mens de indre, hvor der er en masse bjerge, er mere tempereret. Nogle gange, især efter sommeren, sker der det, at Jamaica vil blive berørt af tropiske storme. Når det kommer til landskaber, der er meget regn i nord – men også indbydende strande. Jamaica’s højeste bjerg, Blue Mountain Peak, stiger 2.256 meter over havets overflade.

Der er to internationale lufthavne i Jamaica – Norman Manley Lufthavn uden for Kingston og Song Forester Lufthavn i Montego Bay .

Billeje destinationer