Biludlejning Jamaica

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Jamaica

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jamaica inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jamaica miniguide

Billeje Jamaica

Biludlejning Jamaica

Jamaica er en østat i Caribien (øer tilhører den Store Antiller) – som også er medlem af det britiske Commonwealth, og det er Queen Elizabeth II formelt statsoverhoved (som for eksempel Canada og Australien ).Øen var en britisk koloni indtil det fik sin uafhængighed i 1962.

Det officielle sprog i Jamaica er engelsk, men et flertal anvendelse, dog blandet patois sprog dagligt.

Jamaica har omkring 2,9 millioner indbyggere (2008), hvoraf 600.000 bor i hovedstaden Kingston , som ligger på den sydøstlige kyst.Andre byer i Jamaica’s Spanish Town på nordkysten (den næststørste med 150.000 indbyggere), Ocho Rios – også på den nordlige kyst (populær turistby og krydstogthavn), Montego Bay på den nordvestlige kyst (med Jamaica’s fineste strand) – og Port Royal, den tidligere hovedstad, som ligger på de sandede banker Los Palisados uden Kingston.

Øens oprindelige indbyggere, Arawak indianere, blev fordrevet og i sidste ende udslettet af europæiske kolonister, der kom i kølvandet på Columbus ‘”opdagelse” af øen i 1494 – første spanske, derefter engelsk. Hertil kommer en lang række afrikanske slaver “importerede” i 1700-tallet. I 1800-tallet gjorde slaverne oprør ved flere lejligheder, og blandt dagens jamaicanere er ca. 90% af afrikansk etnisk oprindelse.

Klimaet er tropisk langs kysten, mens de indre, hvor der er en masse bjerge, er mere tempereret. Nogle gange, især efter sommeren, sker der det, at Jamaica vil blive berørt af tropiske storme. Når det kommer til landskaber, der er meget regn i nord – men også indbydende strande. Jamaica’s højeste bjerg, Blue Mountain Peak, stiger 2.256 meter over havets overflade.

Der er to internationale lufthavne i Jamaica – Norman Manley Lufthavn uden for Kingston og Song Forester Lufthavn i Montego Bay .

Populære destinationer

Dansk