Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Montego Bay

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montego Bay inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montego Bay miniguide

Billeje Montego Bay
Biludlejning Montego Bay

Montego Bay er beliggende i den vestlige del af Jamaica’s nordlige kyst og er den næstvigtigste havneby i landet.Varer værelser, kaffe, sukker og bananer eksporteres fra denne port. Montego Bay er den anden største by i området, og den tredje største i antallet af indbyggere, og i 2007 befolkningen målt ved over 82 000 Det er ca. 135 km til hovedstaden Kingston, som ligger på den sydøstlige kyst.

Montego Bay er toppen turisme by i landet med mange gode faciliteter og aktiviteter, samt en fantastisk beliggenhed på bredden af Det Caribiske Hav. Området er frodigt og smukt strand områder i grønne hav og palmer på stranden. Dolphin Cove er en lagune, hvor de besøgende kan bade og spille med delfiner, og arrangerede forskellige ture og safarier i og ud af byen. Rose Hall Great House er en smuk bygning hjemsøgt af en legende i Witch Annie Palmer.

Sir Donald Forester Sang International Airport er ca. 3 km nord for Montego Bay.