Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Montego Bay

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montego Bay inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montego Bay miniguide

Billeje Montego Bay

Biludlejning Montego Bay

Montego Bay er beliggende i den vestlige del af Jamaica’s nordlige kyst og er den næstvigtigste havneby i landet.Varer værelser, kaffe, sukker og bananer eksporteres fra denne port. Montego Bay er den anden største by i området, og den tredje største i antallet af indbyggere, og i 2007 befolkningen målt ved over 82 000 Det er ca. 135 km til hovedstaden Kingston, som ligger på den sydøstlige kyst.

Montego Bay er toppen turisme by i landet med mange gode faciliteter og aktiviteter, samt en fantastisk beliggenhed på bredden af Det Caribiske Hav. Området er frodigt og smukt strand områder i grønne hav og palmer på stranden. Dolphin Cove er en lagune, hvor de besøgende kan bade og spille med delfiner, og arrangerede forskellige ture og safarier i og ud af byen. Rose Hall Great House er en smuk bygning hjemsøgt af en legende i Witch Annie Palmer.

Sir Donald Forester Sang International Airport er ca. 3 km nord for Montego Bay.

Dansk