Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mombasa

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mombasa inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mombasa miniguide

Billeje Mombasa
Biludlejning Mombasa

Mombasa er en by i Kenya ligger på landets østkyst og grænser op til Det Indiske Ocean.De fleste af byen ligger på en koral ø og er forbundet med byen på fastlandet ved en dæmning. Mombasa er landets næststørste by og har en befolkning på ca. 800 tusind (2007). Havnebyen er det vigtigste i Kenya og tjener de fleste af landets eksport. Mombasa blev grundlagt af araberne i 700’s.

Turismen har en stor indflydelse på landets økonomi, og byen har en bred vifte af aktiviteter og seværdigheder. Mombasa er kendt for sine smukke hvide strande, men også Fort Jesus museum er meget populært. Fortet blev bygget i 1500-tallet og ligger tæt på den arabiske gamle bydel med sine historiske bygninger. Nord for byen Gedi Ruins er ruinerne af en by fra 1400-tallet, mens Mamba Village er den største krokodillefarm i Østafrika.

Moi International Airport er landets næststørste lufthavn ligger ca 10 km vest for Mombasa.