Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mombasa

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mombasa inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mombasa miniguide

Billeje Mombasa

Biludlejning Mombasa

Mombasa er en by i Kenya ligger på landets østkyst og grænser op til Det Indiske Ocean.De fleste af byen ligger på en koral ø og er forbundet med byen på fastlandet ved en dæmning. Mombasa er landets næststørste by og har en befolkning på ca. 800 tusind (2007). Havnebyen er det vigtigste i Kenya og tjener de fleste af landets eksport. Mombasa blev grundlagt af araberne i 700’s.

Turismen har en stor indflydelse på landets økonomi, og byen har en bred vifte af aktiviteter og seværdigheder. Mombasa er kendt for sine smukke hvide strande, men også Fort Jesus museum er meget populært. Fortet blev bygget i 1500-tallet og ligger tæt på den arabiske gamle bydel med sine historiske bygninger. Nord for byen Gedi Ruins er ruinerne af en by fra 1400-tallet, mens Mamba Village er den største krokodillefarm i Østafrika.

Moi International Airport er landets næststørste lufthavn ligger ca 10 km vest for Mombasa.

Dansk