Biludlejning Kenya

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kenya

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kenya inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kenya miniguide

Billeje Kenya
Biludlejning Kenya

Kenya ligger i den østlige del af Afrika, ved ækvator – og kysten mod Det Indiske Ocean. Landet har en befolkning på lige under 40 millioner (2009) – og har en fælles grænse med Somalia, Etiopien, Sudan, Uganda og Tanzania. Der er to officielle sprog i Kenya: Swahili og engelsk.

Den smukke natur og rige marine liv, som har gjort Kenya et af Afrikas mest populære turist-land Blandt de naturlige vidundere er Afrikas største sø, Lake Victoria, som ligger i grænseområdet mellem Kenya, Uganda og Tanzania. På dette område (for det meste på den tanzaniske side af grænsen) er også Afrikas mest berømte National Park – Serengeti. Mount Kenya (5.199 m) – Afrikas næsthøjeste bjerg, ligger ca midt i landet.Bjerget er også centrum for en anden stor national park.

Hovedstaden i Nairobi (ca. 2,5 millioner indbyggere) er placeret i bjergområdet mellem Mount Kenya og Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro (5895 m) – der har sin top i Tanzania, men tæt på den kenyanske grænse.Kenyas næststørste by er havnebyen Mombasa (ca.800.000 indbyggere).

Kenya ligger i det tropiske klimazone, men på grund af det varierede landskab – hvor der er både en kystlinje og flere tusind meter høje toppe – det er også meget store klimatiske forskelle mellem de forskellige dele af landet.
Landets største lufthavn – Jomo Kenyatta International Airport – beliggende i hovedstaden Nairobi. Men det er også tung trafik på Moi International Airport i Mombasa.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i disse lufthavne og i de vigtigste byer i Mombasa og Nairobi.

Billeje destinationer