Biludlejning Kenya

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kenya

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kenya inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kenya miniguide

Billeje Kenya

Biludlejning Kenya

Kenya ligger i den østlige del af Afrika, ved ækvator – og kysten mod Det Indiske Ocean. Landet har en befolkning på lige under 40 millioner (2009) – og har en fælles grænse med Somalia, Etiopien, Sudan, Uganda og Tanzania. Der er to officielle sprog i Kenya: Swahili og engelsk.

Den smukke natur og rige marine liv, som har gjort Kenya et af Afrikas mest populære turist-land Blandt de naturlige vidundere er Afrikas største sø, Lake Victoria, som ligger i grænseområdet mellem Kenya, Uganda og Tanzania. På dette område (for det meste på den tanzaniske side af grænsen) er også Afrikas mest berømte National Park – Serengeti. Mount Kenya (5.199 m) – Afrikas næsthøjeste bjerg, ligger ca midt i landet.Bjerget er også centrum for en anden stor national park.

Hovedstaden i Nairobi (ca. 2,5 millioner indbyggere) er placeret i bjergområdet mellem Mount Kenya og Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro (5895 m) – der har sin top i Tanzania, men tæt på den kenyanske grænse.Kenyas næststørste by er havnebyen Mombasa (ca.800.000 indbyggere).

Kenya ligger i det tropiske klimazone, men på grund af det varierede landskab – hvor der er både en kystlinje og flere tusind meter høje toppe – det er også meget store klimatiske forskelle mellem de forskellige dele af landet.
Landets største lufthavn – Jomo Kenyatta International Airport – beliggende i hovedstaden Nairobi. Men det er også tung trafik på Moi International Airport i Mombasa.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i disse lufthavne og i de vigtigste byer i Mombasa og Nairobi.

Populære destinationer

Dansk