Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Nairobi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nairobi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nairobi miniguide

Billeje Nairobi
Biludlejning Nairobi

Nairobi er centralt beliggende i landets sydlige del. Byen er Kenyas hovedstad og største by i landet med en befolkning af 2,7 mio (2007).Dette gør Nairobi til de mest folkerige by i det østlige Afrika og verdens 13 mest folkerige by. Nairobi er kun 145 km syd for ækvator, men er ca. 1600 meter over havets overflade, hvilket giver en behagelig klima.

Mange af de safarier, der kan findes i området begynder og slutter i Nairobi, og nogle af dem er gorillasafarien Gorilla & Spil Park Safari, og en tur til Nairobi National Park. Kun 15 minutter væk fra storbyen, kan du se eksotiske dyr som løver og leoparder på tæt hold. 5 km uden for bymidten, Giraffe Centre, hvor besøgende kan fodre giraffer. I Nairobi er der mange museer, herunder Statens Museum for Kenya og Nairobi Railway Museum.

Jomo Kenyatta International Airport er den 6. travleste lufthavn i Afrika og er beliggende ca 15 km udenfor byen.