Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Nairobi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nairobi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nairobi miniguide

Billeje Nairobi

Biludlejning Nairobi

Nairobi er centralt beliggende i landets sydlige del. Byen er Kenyas hovedstad og største by i landet med en befolkning af 2,7 mio (2007).Dette gør Nairobi til de mest folkerige by i det østlige Afrika og verdens 13 mest folkerige by. Nairobi er kun 145 km syd for ækvator, men er ca. 1600 meter over havets overflade, hvilket giver en behagelig klima.

Mange af de safarier, der kan findes i området begynder og slutter i Nairobi, og nogle af dem er gorillasafarien Gorilla & Spil Park Safari, og en tur til Nairobi National Park. Kun 15 minutter væk fra storbyen, kan du se eksotiske dyr som løver og leoparder på tæt hold. 5 km uden for bymidten, Giraffe Centre, hvor besøgende kan fodre giraffer. I Nairobi er der mange museer, herunder Statens Museum for Kenya og Nairobi Railway Museum.

Jomo Kenyatta International Airport er den 6. travleste lufthavn i Afrika og er beliggende ca 15 km udenfor byen.

Dansk