Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Chisnau

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chisnau inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chisnau miniguide

Billeje Chisnau
Biludlejning Chisnau – Foto: © Bagriton

Chisinau ligger i Moldova og er placeret på floden Bic.Byen er hovedstad i landet, og er den største med en befolkning, der blev målt til over 590 000 i 2007. Herunder hovedstadsområdet befolkningen stiger til over 910 000 Dette er landets industrielle og kulturelle centrum og er en rigere by end mange andre i Moldova. Navnet på Chisinau er nok det ord betyder kilden, og at byen blev bygget af i 1400.

Store dele af byen blev bygget i 1800-tallet, og i dag er det stadig muligt at se flere af disse smukke bygninger som domkirken fra 1836. Republikanske Botanisk Have er en botanisk have med mange faciliteter, herunder en lille zoo med dyr som geder og heste samt en restaurant. I museer Natural History Museum og National Museum of etnografi og Natural History, kan man blive mere fortrolige med byens og landets kultur og historie.

Chisinau International Airport ligger cirka 13 km udenfor byen.