Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Chisnau

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chisnau inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chisnau miniguide

Billeje Chisnau

Biludlejning Chisnau – Foto: © Bagriton

Chisinau ligger i Moldova og er placeret på floden Bic.Byen er hovedstad i landet, og er den største med en befolkning, der blev målt til over 590 000 i 2007. Herunder hovedstadsområdet befolkningen stiger til over 910 000 Dette er landets industrielle og kulturelle centrum og er en rigere by end mange andre i Moldova. Navnet på Chisinau er nok det ord betyder kilden, og at byen blev bygget af i 1400.

Store dele af byen blev bygget i 1800-tallet, og i dag er det stadig muligt at se flere af disse smukke bygninger som domkirken fra 1836. Republikanske Botanisk Have er en botanisk have med mange faciliteter, herunder en lille zoo med dyr som geder og heste samt en restaurant. I museer Natural History Museum og National Museum of etnografi og Natural History, kan man blive mere fortrolige med byens og landets kultur og historie.

Chisinau International Airport ligger cirka 13 km udenfor byen.

Dansk