Biludlejning Sri Lanka

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sri Lanka

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sri Lanka inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sri Lanka miniguide

Billeje Sri Lanka

Biludlejning Sri Lanka

Sri Lanka er en sydasiatisk ø-nation placeret på Det Indiske Ocean. Landet har 21.300 tusind indbyggere (2009), og er geografisk syd for Indien .Det har over 20 år har været meget uro i landet på grund af en blokeret konflikt mellem de to største etniske grupper – tamiler og singalesere.

Sri Lanka’s officielle sprog er singalesisk, tamil og engelsk.

Landet er overvejende fladt landskab af sumpe, laguner og sandstrande langs kysten. Centralt i syd er et højland (1000 – 2000 m.), og Sri Lankas højeste bjerg – Pidurutalagala (Mount Pedro) – foranstaltninger 2524 m.

Øen har en tropisk regnfulde klima, med over 18 grader hele året. Det er lidt lavere temperaturer i bjergene.

Sri Lanka har to hovedstæder: Colombo, landets største by (737 tusind indbyggere), er de økonomiske og kommercielle hovedstad – og også landets største havneby.Den nærliggende by Sri Jayewardanapura – Kotte (118 tusind indbyggere) er Sri Lanka’s administrative og politiske kapital. Begge byer ligger på øens vestkyst.

Andre større byer i Sri Lanka: Kandy, Jaffna, Galle og Negombo.

Den eneste internationale lufthavn i Sri Lanka er Colombo Bandaranaike International Airport, der ligger 35 km nord for hovedstaden Colombo.

Vælg destination i Sri Lanka i søgemaskinen over og få priserne på biludlejning straks.

Populære destinationer

Dansk