Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sana’a

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sana’a inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sana’a miniguide

Billeje Sana'a

Biludlejning Sana’a

Sana’a, der netop har over 1,7 millioner indbyggere, er hovedstaden i Yemen (Yemen).Det er mere end 2.500 år gamle og en af verdens højeste hovedstæder (2200 m).

Sana’a førende turistattraktion er “Old Town”, en UNESCO World Heritage List. Der er mange bevarede gamle bygninger – nogle af dem over 400 år gamle. Blandt attraktionerne er den gamle bymur, med en højde på mellem 6 og 9 meter. En af de porte – Bab el Yemen – er alle 700 år gammel. Inden for murene er af en sådan over 100 moskeer og 12 gamle badeværelse (såkaldte Hamam).

Måske det mest populære punkt af interesse i Sana’a er den store moské, al-Jami ‘al-Kabir fra 600’s AD Kr. Destinationerne af en helt anden slags er det traditionelle marked, Suq al-Milh.

Uden for byens største lufthavn Yemen Sana’a International Airport (El Rahab lufthavn).

Dansk