Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sana’a

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sana’a inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sana’a miniguide

Billeje Sana'a
Biludlejning Sana’a

Sana’a, der netop har over 1,7 millioner indbyggere, er hovedstaden i Yemen (Yemen).Det er mere end 2.500 år gamle og en af verdens højeste hovedstæder (2200 m).

Sana’a førende turistattraktion er “Old Town”, en UNESCO World Heritage List. Der er mange bevarede gamle bygninger – nogle af dem over 400 år gamle. Blandt attraktionerne er den gamle bymur, med en højde på mellem 6 og 9 meter. En af de porte – Bab el Yemen – er alle 700 år gammel. Inden for murene er af en sådan over 100 moskeer og 12 gamle badeværelse (såkaldte Hamam).

Måske det mest populære punkt af interesse i Sana’a er den store moské, al-Jami ‘al-Kabir fra 600’s AD Kr. Destinationerne af en helt anden slags er det traditionelle marked, Suq al-Milh.

Uden for byens største lufthavn Yemen Sana’a International Airport (El Rahab lufthavn).