Biludlejning Yemen

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Yemen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Yemen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Yemen miniguide

Billeje Yemen
Biludlejning Yemen

Yemen (Yemen), ligger lige syd for den Arabiske Halvø – og har en fælles grænse med Saudi-Arabien i nord og Oman i øst.Ellers landet har en lang kystlinje Det Røde Hav i vest og Adenbugten i syd. Der er 23.800 tusind mennesker i Yemen – de fleste i hovedstaden og i byerne langs kysten. Den korteste afstand på tværs af Det Røde Hav fra Yemen til Djibouti i Afrika er ikke mere end ca. 30 km.

Klimaet langs kysten i Yemen er meget varmt og fugtigt. Inland det er generelt tempereret med monsunregn i det vestlige bjergområder – og meget tørre og varme i de nordlige og nordøstlige ørkenregionernes.

Hovedstaden Sana’a ligger i den vestlige del af landet – alle 2.200 m. Det er også landets største by (ca. 2 millioner indbyggere). Det var i 2004 stemte for at arabisk kultur, og den gamle bydel – som er landets største turistattraktion – er også på UNESCO’s World Heritage List. Ikke langt fra hovedstaden i Yemen er det højeste bjerg, Jabel en-Nabi Shu’ayb (3.660 m).

Yemen har også flere små historiske byer, som er populære turistmål – herunder Schibam og Zabid. Sikkerhedsmæssige forhold for vestlige turister har til tider på grund af. nogle terrorangreb, har været et problem –   så du bør forud-update på situationen.Andre større byer i Yemen havnebyer i Aden (ca. 550.000 indbyggere) og al-Hudaydah (ca. 500.000 indbyggere). Ellers er den lille by Mokka på Det Røde Hav, der er nævnt – det er nemlig mokka-kaffe “hjem”.

Den største lufthavn i Yemens Sana’a International Airport – El Rehab, lige uden for hovedstaden.

Biludlejning i Yemen har aldrig været billigere end nu. Søgemaskinen sammenligne flere virksomheder og give den bedste pris.

Billeje destinationer