Biludlejning Yemen

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Yemen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Yemen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Yemen miniguide

Billeje Yemen

Biludlejning Yemen

Yemen (Yemen), ligger lige syd for den Arabiske Halvø – og har en fælles grænse med Saudi-Arabien i nord og Oman i øst.Ellers landet har en lang kystlinje Det Røde Hav i vest og Adenbugten i syd. Der er 23.800 tusind mennesker i Yemen – de fleste i hovedstaden og i byerne langs kysten. Den korteste afstand på tværs af Det Røde Hav fra Yemen til Djibouti i Afrika er ikke mere end ca. 30 km.

Klimaet langs kysten i Yemen er meget varmt og fugtigt. Inland det er generelt tempereret med monsunregn i det vestlige bjergområder – og meget tørre og varme i de nordlige og nordøstlige ørkenregionernes.

Hovedstaden Sana’a ligger i den vestlige del af landet – alle 2.200 m. Det er også landets største by (ca. 2 millioner indbyggere). Det var i 2004 stemte for at arabisk kultur, og den gamle bydel – som er landets største turistattraktion – er også på UNESCO’s World Heritage List. Ikke langt fra hovedstaden i Yemen er det højeste bjerg, Jabel en-Nabi Shu’ayb (3.660 m).

Yemen har også flere små historiske byer, som er populære turistmål – herunder Schibam og Zabid. Sikkerhedsmæssige forhold for vestlige turister har til tider på grund af. nogle terrorangreb, har været et problem –   så du bør forud-update på situationen.Andre større byer i Yemen havnebyer i Aden (ca. 550.000 indbyggere) og al-Hudaydah (ca. 500.000 indbyggere). Ellers er den lille by Mokka på Det Røde Hav, der er nævnt – det er nemlig mokka-kaffe “hjem”.

Den største lufthavn i Yemens Sana’a International Airport – El Rehab, lige uden for hovedstaden.

Biludlejning i Yemen har aldrig været billigere end nu. Søgemaskinen sammenligne flere virksomheder og give den bedste pris.

Populære destinationer

Dansk