Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Santiago Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Santiago Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Santiago Lufthavn miniguide

Billeje Santiago Lufthavn

Biludlejning Santiago Lufthavn

Cibao International Airport (STI), der ligger et par kilometer uden for Santiago de los Caballeros , den næststørste by i Den Dominikanske Republik.Der er shuttle busser, der kører mellem lufthavnen og Santiago. Det er et godt valg af biludlejningsselskaber i lufthavnen, er der tale Avis, National, Alamo, Europcar, Honda, Nelly, opsparing og Dollar.

994.883 passagerer besøgte Cibao International Airport i 2008. Det blev åbnet først i 2002, således at terminalen er moderne. Lufthavnen betjener syv forskellige flyselskaber, der ud over de nationale flyvninger til destinationer i Syd-og Nordamerika. De vigtigste base for den Dominikanske PAWA.

Cibao International Airport har et enkelt valg at spise og drikke steder. Det kan også tilbyde afgiftsfrie, nogle butikker og ATM. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk