Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Santiago Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Santiago Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Santiago Lufthavn miniguide

Billeje Santiago Lufthavn
Biludlejning Santiago Lufthavn

Cibao International Airport (STI), der ligger et par kilometer uden for Santiago de los Caballeros, den næststørste by i Den Dominikanske Republik.Der er shuttle busser, der kører mellem lufthavnen og Santiago. Det er et godt valg af biludlejningsselskaber i lufthavnen, er der tale Avis, National, Alamo, Europcar, Honda, Nelly, opsparing og Dollar.

994.883 passagerer besøgte Cibao International Airport i 2008. Det blev åbnet først i 2002, således at terminalen er moderne. Lufthavnen betjener syv forskellige flyselskaber, der ud over de nationale flyvninger til destinationer i Syd-og Nordamerika. De vigtigste base for den Dominikanske PAWA.

Cibao International Airport har et enkelt valg at spise og drikke steder. Det kan også tilbyde afgiftsfrie, nogle butikker og ATM. Der er ingen hoteller i lufthavnen.