Biludlejning Den Dominikanske Republik

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Den Dominikanske Republikk

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Den Dominikanske Republikk inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Den Dominikanske Republikk miniguide

Billeje Den Dominikanske Republikk
Biludlejning Den Dominikanske Republikk

Den Dominikanske Republik ligger på øen Hispaniola i Caribien, og har 9.600 tusind indbyggere (2009). Landet ligger øst for Cuba, og har kyst ud mod Atlanterhavet i nord og det Caribiske Hav i syd. Øen er delt mellem to stater, Haiti i vest og Den Dominikanske Republik i øst.

Landskabet er bjergrigt, og Den Dominikanske Republik højeste punkt – Pico Duarte – beliggende 3.087 m over havets overflade Mod nord er tropisk regnskov, og mellem bjergene i den østlige del er frodige dale af sukker plantager. De lavtliggende områder i syd er præget af tør savanne. Den Dominikanske Republik har en tropisk monsun klima med en årlig gennemsnitlig temperatur på 30 grader.

Hovedstaden Santo Domingo er beliggende på den sydlige kyst og har 2.200 tusind indbyggere.Byen er også landets største, og de økonomiske og kulturelle centrum. Santo Domingo har historiske bygninger, museer og kunst gallerier og gode indkøbsmuligheder.

Andre større byer i landet er Santiago de los Caballeros, La Vega og San Pedro de Macoris.
Den Dominikanske Republik er en ø-paradis, hvor du kan nyde eksotiske mad, gå langs de hvide sandstrande med høje palmer og svømme i det krystalklare vand. Landet tilbyder også spændende natur, kunst og kultur og har flere årlige festivaler.

Det område i Punta Cana ligger på østkysten og en af de mest populære turistmål i landet. Dette er også Den Dominikanske Republik travleste lufthavn – Punta Cana International Airport. Las Américas International Airport er landets anden travleste, og er 20 km øst for hovedstaden Santo Domingo.

Gennem Billigerebiludlejning.dk kan du bestille en bil til alle feriedestinationer i Den Dominikanske Republik for garanterede lave priser.