Biludlejning Den Dominikanske Republik

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Den Dominikanske Republikk

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Den Dominikanske Republikk inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Den Dominikanske Republikk miniguide

Billeje Den Dominikanske Republikk

Biludlejning Den Dominikanske Republikk

Den Dominikanske Republik ligger på øen Hispaniola i Caribien, og har 9.600 tusind indbyggere (2009). Landet ligger øst for Cuba, og har kyst ud mod Atlanterhavet i nord og det Caribiske Hav i syd. Øen er delt mellem to stater, Haiti i vest og Den Dominikanske Republik i øst.

Landskabet er bjergrigt, og Den Dominikanske Republik højeste punkt – Pico Duarte – beliggende 3.087 m over havets overflade Mod nord er tropisk regnskov, og mellem bjergene i den østlige del er frodige dale af sukker plantager. De lavtliggende områder i syd er præget af tør savanne. Den Dominikanske Republik har en tropisk monsun klima med en årlig gennemsnitlig temperatur på 30 grader.

Hovedstaden Santo Domingo er beliggende på den sydlige kyst og har 2.200 tusind indbyggere.Byen er også landets største, og de økonomiske og kulturelle centrum. Santo Domingo har historiske bygninger, museer og kunst gallerier og gode indkøbsmuligheder.

Andre større byer i landet er Santiago de los Caballeros , La Vega og San Pedro de Macoris.
Den Dominikanske Republik er en ø-paradis, hvor du kan nyde eksotiske mad, gå langs de hvide sandstrande med høje palmer og svømme i det krystalklare vand. Landet tilbyder også spændende natur, kunst og kultur og har flere årlige festivaler.

Det område i Punta Cana ligger på østkysten og en af de mest populære turistmål i landet. Dette er også Den Dominikanske Republik travleste lufthavn – Punta Cana International Airport. Las Américas International Airport er landets anden travleste, og er 20 km øst for hovedstaden Santo Domingo.

Gennem Billigerebiludlejning.dk kan du bestille en bil til alle feriedestinationer i Den Dominikanske Republik for garanterede lave priser.

Dansk