Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Santiago

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Santiago inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Santiago miniguide

Billeje Santiago
Biludlejning Santiago – Foto: © Edwin Casado Baez

Santiago er hovedstad i provinsen med samme navn, og byens officielle navn er Santiago de los Caballeros. Byen ligger i den nordvestlige del af landet, omkring 50 km fra den nordlige kyst og Atlanterhavet. Santiago de los Caballeros er den anden største by med en befolkning på over 550, 000 (2007).

Santiago er en virkelig smuk by med historisk og moderne bygninger side om side. Landmark, der markerer byen er en 67 meter høj statue af marmor fra 1940’erne, som på engelsk kaldes monument over Heroes of Restoration. En række mindre museer er placeret i monument, men en af de mest populære museer i Santiago er tobakken museum. Museo del tabaco er dedikeret til den berømte cigar-producerende ingen af de område, og der er muligheder for at købe eksklusive varer. Calle del Sol er det vigtigste og mest berømte shoppingområde i Santiago, med forskellige butikker, barer og restauranter.

Cibao International Airport er beliggende i Santiago de los Cabarellos tilbyder både indenlandske og internationale flyvninger.