Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Santiago

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Santiago inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Santiago miniguide

Billeje Santiago

Biludlejning Santiago – Foto: © Edwin Casado Baez

Santiago er hovedstad i provinsen med samme navn, og byens officielle navn er Santiago de los Caballeros. Byen ligger i den nordvestlige del af landet, omkring 50 km fra den nordlige kyst og Atlanterhavet. Santiago de los Caballeros er den anden største by med en befolkning på over 550, 000 (2007).

Santiago er en virkelig smuk by med historisk og moderne bygninger side om side. Landmark, der markerer byen er en 67 meter høj statue af marmor fra 1940’erne, som på engelsk kaldes monument over Heroes of Restoration. En række mindre museer er placeret i monument, men en af de mest populære museer i Santiago er tobakken museum. Museo del tabaco er dedikeret til den berømte cigar-producerende ingen af de område, og der er muligheder for at købe eksklusive varer. Calle del Sol er det vigtigste og mest berømte shoppingområde i Santiago, med forskellige butikker, barer og restauranter.

Cibao International Airport er beliggende i Santiago de los Cabarellos tilbyder både indenlandske og internationale flyvninger.

Dansk