Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Santo Domingo Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Santo Domingo Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Santo Domingo Lufthavn miniguide

Billeje Santo Domingo Lufthavn

Biludlejning Santo Domingo Lufthavn

Las Américas International Airport (LSQ) er beliggende i Punta Caucedo ca 20 km øst for Santo Domingo .Den bedste måde at få mellem lufthavnen og Santo Domingo er med taxi. Det er muligt at leje en bil i lufthavnen, biludlejning repræsenteret selskaber Avis, Hertz, Europcar og Budget.

Santo Domingo Lufthavn er den næststørste lufthavn i Den Dominikanske Republik for Punta Cana International Airport. I 2007 besøgte 2.700 tusind passagerer i lufthavnen. Det har 140 daglige afgange, og der er direkte fly til flere byer i Europa, Syd-og Nordamerika.

Lufthavnen har et godt udvalg af butikker, barer, restauranter og caféer. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, legeplads, VIP lounge, bank og posthus. Quality Hotel Santo Domingo er beliggende 5 minutter fra lufthavnen.

Dansk