Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Santo Domingo Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Santo Domingo Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Santo Domingo Lufthavn miniguide

Billeje Santo Domingo Lufthavn
Biludlejning Santo Domingo Lufthavn

Las Américas International Airport (LSQ) er beliggende i Punta Caucedo ca 20 km øst for Santo Domingo .Den bedste måde at få mellem lufthavnen og Santo Domingo er med taxi. Det er muligt at leje en bil i lufthavnen, biludlejning repræsenteret selskaber Avis, Hertz, Europcar og Budget.

Santo Domingo Lufthavn er den næststørste lufthavn i Den Dominikanske Republik for Punta Cana International Airport. I 2007 besøgte 2.700 tusind passagerer i lufthavnen. Det har 140 daglige afgange, og der er direkte fly til flere byer i Europa, Syd-og Nordamerika.

Lufthavnen har et godt udvalg af butikker, barer, restauranter og caféer. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, legeplads, VIP lounge, bank og posthus. Quality Hotel Santo Domingo er beliggende 5 minutter fra lufthavnen.