Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Santo Domingo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Santo Domingo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Santo Domingo miniguide

Billeje Santo Domingo
Biludlejning Santo Domingo

Santo Domingo er beliggende i den sydøstlige del af Den Dominikanske Republik .Det ligger på den sydlige kyst, der grænser op til Caribiske Hav. Santo Domingo er landets største by og hovedstad, og i 2008 befolkningen målt ved ca. 2200 000. Bartolomeo Columbus, bror til Christopher Columbus, der blev grundlagt i byen i 1496 På det tidspunkt, Ozamas byen ved floden højre bred, men i 1503 blev flyttet til Santo Domingo Vestbredden.

Det er i denne by flere af USA’s ældste bygninger er beliggende. Blandt andet. Santa Maria katedralen, som stadig er i brug, bygget i 1523 Den ældste hovedgaderne i den nye verden kaldet Calle Das Lamas og er i det historiske distrikt Colonial City. I området er der mange historiske bygninger og spændende museer. Et af de mere moderne attraktioner omfatter National Aquarium, hvor de besøgende kan se havet liv gennem et glas tunnel.

Las Américas International Airport er den anden travleste lufthavn i landet og er beliggende ca. 20 km uden for byen.