Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Santo Domingo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Santo Domingo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Santo Domingo miniguide

Billeje Santo Domingo

Biludlejning Santo Domingo

Santo Domingo er beliggende i den sydøstlige del af Den Dominikanske Republik .Det ligger på den sydlige kyst, der grænser op til Caribiske Hav. Santo Domingo er landets største by og hovedstad, og i 2008 befolkningen målt ved ca. 2200 000. Bartolomeo Columbus, bror til Christopher Columbus, der blev grundlagt i byen i 1496 På det tidspunkt, Ozamas byen ved floden højre bred, men i 1503 blev flyttet til Santo Domingo Vestbredden.

Det er i denne by flere af USA’s ældste bygninger er beliggende. Blandt andet. Santa Maria katedralen, som stadig er i brug, bygget i 1523 Den ældste hovedgaderne i den nye verden kaldet Calle Das Lamas og er i det historiske distrikt Colonial City. I området er der mange historiske bygninger og spændende museer. Et af de mere moderne attraktioner omfatter National Aquarium, hvor de besøgende kan se havet liv gennem et glas tunnel.

Las Américas International Airport er den anden travleste lufthavn i landet og er beliggende ca. 20 km uden for byen.

Dansk