Biludlejning Filippinerne

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Filippinerne

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Filippinerne inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Filippinerne miniguide

Billeje Filippinerne

Biludlejning Filippinerne

Filippinerne er en østat i Stillehavet med 92 millioner indbyggere (2009), der ligger ud for kysten i Sydøstasien. Filippinerne består af 7107 øer, der er omgivet af Det Sydkinesiske Hav, Sulu Sea og Celebessjøen.

Landets største øer er Luzon i nord og Mindanao i syd. Det højeste punkt er Mount Apo, hvilket er 2954 m. De fleste af øerne er skovklædte vulkanske øer – heraf 20 i vulkaner er aktive. Landskabet består af frugtbar jord, tropiske regnskove i interiøret, og store områder med palmer langs kysten.

Landet har et varmt, tropisk klima året rundt – hvor den gennemsnitlige temperatur er + 25 grader. Højsæson for turister er fra november til maj, hvor landet har mindst nedbør.

Filippinerne er en idyllisk feriested med smuk natur, gæstfrie mennesker, indbydende strande og krystalklart vand ..
Hovedstaden Manila er landets næststørste by med 1,6 millioner indbyggere i byen centrum.

Manila ligger på øen Luzon, og er en livlig by med både gamle og nye bygninger. Hovedstaden er også landets økonomiske, kulturelle og industrielle centrum.

Landets største by er også beliggende på øen Luzon, og kaldte Quezon City (2,7 millioner indbyggere). Andre større byer i Filippinerne er Cooloocan, davon City, Cebu City og Zamboanga.

De vigtigste lufthavn i Filippinerne er Ninoy Aquino International Airport, som ligger 7 km syd for Manila.

Største Turisme er øens Borocay – beliggende 35 min. flyvetiden fra Manila. Øen er verdensberømt for sine smukke hvide sandstrand, “White Sand Beach på vestkysten.

Billigerebiludlejning.dk hente prisen på biler fra flere virksomheder både i Cebu og Manila.

Populære destinationer

Dansk