Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cebu

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cebu inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cebu miniguide

Billeje Cebu

Biludlejning Cebu

Cebu er hovedstaden i provinsen Cebu og er centrum for den østlige kyst af øen med samme navn. Havnen i Cebu Filippinerne er den næstvigtigste havn efter Manila og eksporteret råvarer som fisk og tømmer.Cebu blev grundlagt i 1565 af spanierne og var den første spanske afvikling i Filippinerne .I dag er befolkningen registreret i 815 tusind (2007).

Da Cebu er den ældste by i Filippinerne, der er en masse historie at opleve. I 1521 var den opdagelsesrejsende Ferdinand Magellan til Cebu, og det siges, at han forlod et kors, der nu kan ses i et kapel på gaden Magallanes Street. Fort San Pedro er en anden historisk attraktion, og blev bygget i 1500-tallet, foruden katedralen og basilikaen i byen. Taoist Temple er en smuk kinesisk tempel, der blev bygget i 1972. Der er knap 100 trin til templet og derfra en pragtfuld udsigt.

Mactan-Cebu International Airport ligger på øen Mactan og 10 km væk fra Cebu.

Dansk