Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cebu

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cebu inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cebu miniguide

Billeje Cebu
Biludlejning Cebu

Cebu er hovedstaden i provinsen Cebu og er centrum for den østlige kyst af øen med samme navn. Havnen i Cebu Filippinerne er den næstvigtigste havn efter Manila og eksporteret råvarer som fisk og tømmer.Cebu blev grundlagt i 1565 af spanierne og var den første spanske afvikling i Filippinerne .I dag er befolkningen registreret i 815 tusind (2007).

Da Cebu er den ældste by i Filippinerne, der er en masse historie at opleve. I 1521 var den opdagelsesrejsende Ferdinand Magellan til Cebu, og det siges, at han forlod et kors, der nu kan ses i et kapel på gaden Magallanes Street. Fort San Pedro er en anden historisk attraktion, og blev bygget i 1500-tallet, foruden katedralen og basilikaen i byen. Taoist Temple er en smuk kinesisk tempel, der blev bygget i 1972. Der er knap 100 trin til templet og derfra en pragtfuld udsigt.

Mactan-Cebu International Airport ligger på øen Mactan og 10 km væk fra Cebu.