Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Manila

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Manila inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Manila miniguide

Billeje Manila
Biludlejning Manila

Manila er hovedstaden i Filippinerne ligger på vestkysten af øen Luzon.Det ligger nær det sted, hvor floden Pasig træder Manila Bay står overfor Østkinesiske Hav i vest.Havnen er den vigtigste i landet og tegner sig for hovedparten af landets eksport. Det er den næststørste i landet med en befolkning på over 1,6 millioner inden for bygrænsen (2007). Hvis hovedstadsområdet regionen indgår, ud over det antal til næsten 11 millioner (2007).

Meget af byen blev ødelagt under 2. World War II, Manila blev by i verden, der led størst skade efter Warszawa i Polen .Ikke desto mindre er der stadig nogle historiske monumenter, den mest berømte er Intramuros, som betyder “inden for murene.”

Intramuros er en væg stammer fra 1500-tallet, og i denne er der flere museer og andre seværdigheder. Den Coconut Palace er et palads, som blev bygget i 1978 og er et museum og byder på en Butterfly haven.

Ninoy Aquino International Airport ligger cirka 7 km fra Manila centrum.