Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Manila

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Manila inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Manila miniguide

Billeje Manila

Biludlejning Manila

Manila er hovedstaden i Filippinerne ligger på vestkysten af øen Luzon.Det ligger nær det sted, hvor floden Pasig træder Manila Bay står overfor Østkinesiske Hav i vest.Havnen er den vigtigste i landet og tegner sig for hovedparten af landets eksport. Det er den næststørste i landet med en befolkning på over 1,6 millioner inden for bygrænsen (2007). Hvis hovedstadsområdet regionen indgår, ud over det antal til næsten 11 millioner (2007).

Meget af byen blev ødelagt under 2. World War II, Manila blev by i verden, der led størst skade efter Warszawa i Polen .Ikke desto mindre er der stadig nogle historiske monumenter, den mest berømte er Intramuros, som betyder “inden for murene.”

Intramuros er en væg stammer fra 1500-tallet, og i denne er der flere museer og andre seværdigheder. Den Coconut Palace er et palads, som blev bygget i 1978 og er et museum og byder på en Butterfly haven.

Ninoy Aquino International Airport ligger cirka 7 km fra Manila centrum.

Dansk