Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kuala Lumpur Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kuala Lumpur Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kuala Lumpur Lufthavn miniguide

Billeje Kuala Lumpur Lufthavn

Biludlejning Kuala Lumpur Lufthavn

Kuala Lumpur Airport (KUL), også kendt som KLIA, der ligger 55 km syd for Kuala Lumpur .Det er muligt at komme fra lufthavnen og Kuala Lumpur med tog og bus. Der er flere biludlejningsselskaber i lufthavnen, er det Kasina Baru, Hertz, realkreditlån rente en bil, Mayflower, INSAS, Pacific Lej en bil og Avis.

29.682.093 passagerer besøgte Kuala Lumpur International Airport i 2009. De vigtigste base i Malaysia Airlines, MASkargo, AirAsia og AirAsia X. Lufthavnen er ny og blev bygget i 1990 og er stadig under udvikling. Kuala Lumpur International Airport er hædret med flere priser i 2009, var det Skytracks pris for at være de 4 bedste lufthavn på verdensplan.

Kuala Lumpur International Airport har en meget godt udvalg af forskellige butikker, caféer, barer og restauranter. Andre faciliteter, en bank, posthus, trådløs internet adgang, legerum for børn, bøn, massage og apoteker. The Plaza Premium Lounge har alle de nødvendige faciliteter for forretningsrejsende. KLIA Pan Pacific Hotel og lufthavnstransit Hotel ligger i lufthavnen.

Dansk