Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kuala Lumpur Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kuala Lumpur Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kuala Lumpur Lufthavn miniguide

Billeje Kuala Lumpur Lufthavn
Biludlejning Kuala Lumpur Lufthavn

Kuala Lumpur Airport (KUL), også kendt som KLIA, der ligger 55 km syd for Kuala Lumpur .Det er muligt at komme fra lufthavnen og Kuala Lumpur med tog og bus. Der er flere biludlejningsselskaber i lufthavnen, er det Kasina Baru, Hertz, realkreditlån rente en bil, Mayflower, INSAS, Pacific Lej en bil og Avis.

29.682.093 passagerer besøgte Kuala Lumpur International Airport i 2009. De vigtigste base i Malaysia Airlines, MASkargo, AirAsia og AirAsia X. Lufthavnen er ny og blev bygget i 1990 og er stadig under udvikling. Kuala Lumpur International Airport er hædret med flere priser i 2009, var det Skytracks pris for at være de 4 bedste lufthavn på verdensplan.

Kuala Lumpur International Airport har en meget godt udvalg af forskellige butikker, caféer, barer og restauranter. Andre faciliteter, en bank, posthus, trådløs internet adgang, legerum for børn, bøn, massage og apoteker. The Plaza Premium Lounge har alle de nødvendige faciliteter for forretningsrejsende. KLIA Pan Pacific Hotel og lufthavnstransit Hotel ligger i lufthavnen.