Biludlejning Malaysia

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Malaysia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Malaysia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Malaysia miniguide

Billeje Malaysia

Biludlejning Malaysia

Malaysia (28 millioner indbyggere i 2009) ligger i Sydøstasien og består af 13 stater og tre føderale territorier. De fleste af dem placeret på Malay Peninsula (Malay Peninsula) – mens to stater og et føderalt område ligger på øen Borneo. Malaysia grænser Thailand i nord og til øen Singapore mod syd. På Borneo grænser Malaysia til Brunei og Indonesien.

Landskabet i Malaysia omfatter tropisk regnskov, sumpe og kystnære sletter – der stiger til bakker og bjerge. Den højeste top er Mount Kinabulu, der ligger 4095 meter over havets overflade – på øen Borneo. Landets kystlinje mod Kina. Malaysia ligger nær ækvator og har et tropisk klima med høje temperaturer hele året rundt.

Landet har mange turist-og badebyer – med indbydende sandstrande, krystalklart vand og den bedste dykning muligheder.

Hovedstaden Kuala Lumpur er beliggende nordvest for fastlandet, og har 1,8 millioner indbyggere.Kuala Lumpur er også landets største by, samt de økonomiske og kulturelle centrum. Urbane landskab er præget af et multikulturelt samfund – med minareter, kirketårne, pagoder kinesiske og indiske templer. Byen har også store skyskrabere, og verdens højeste bygning – den Petronas Towers – ligger også her. Bygningen består af to tårne måle 452 meter.

Andre større byer i Malaysia er George Town, Ipoh, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu og Malacca by.

Malaysias største lufthavn er Kuala Lumpur International Airport , som ligger 44 km syd for hovedstaden.

Vi tilbyder biludlejning på ferie destinationer i Malaysia, herunder Kuala Lumpur og Penang.

Dansk