Biludlejning Thailand

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Thailand

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Thailand inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Thailand miniguide

Thailand

Biludlejning Thailand

Thailand er i Sydøstasien og har 65.900 tusind indbyggere (2009). Landet er omgivet af Laos, Cambodja, Malaysia og Myanmar (tidligereBurma). Thailand har desuden kystlinje mod bugten Thailand (Gulf of Thailand) i øst og Andaman Hav i vest – som er en del af Det Indiske Ocean.

Landskabet består af bjerge i nord, Khoratplatået øst, sletter centrale dele og Malay Peninsula i syd – hvor det centrale og nordøstlige del hører til Thailand. Den højeste top er Doi Inthanon, som er 2565 m.
Thailand har et tropisk monsun klima med over 20 grader hele året.

Hovedstaden Bangkok er landets største by, med 7.1 millioner indbyggere (2009).Metropolitan region har omkring 12 millioner mennesker. Bangkok ligger ved floden Chao Phraya – 40 km nord for Den Botniske Thailand og er et af Sydøstasiens vigtigste finansielle centre. Bangkok er et populært turistmål med over 15 millioner besøgende om året. Bybilledet er domineret af skyskrabere, og Bangkok har nogle af verdens bedste hoteller,

samt fremragende shoppingmuligheder – med mere end 250 indkøbscentre og stormagasiner. Et velkendt turistattraktion i Bangkok’s Wat Phra Kaew – en buddhistisk tempel fra 1782 – hvilket er karakteristisk med sine mange spir.
Andre større byer: Nakhon Ratchasima, Udon Thani, Nakhon Sawan, Chiang Mai og Phuket.

Ved kysten i det centrale og sydlige Thailand er lang og indbydende strande, store hoteller og krystalklart vand. Den berømte og turist-venlig Phuket tilbyder et paradis strand, gode indkøbsmuligheder og et pulserende natteliv.
Den største lufthavn i Thailands Suvarnabhumi Airport , som ligger 25 km øst for hovedstaden.(Lufthavnen er også kaldet “New Bangkok International Airport”).

Landets sekunder travleste lufthavn er Phuket International Airport , som ligger ca. 30 km fra Phuket centrum.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning ved alle de mest populære turistmål i Thailand. Priserne for billeje, herunder forsikring. Fuld forsikring kan også reserveres og betales lokalt, så du ikke fradragsberettigede, hvis noget skulle ske.

Dansk