Biludlejning Thailand

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Thailand

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Thailand inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Thailand miniguide

Thailand
Biludlejning Thailand

Thailand er i Sydøstasien og har 65.900 tusind indbyggere (2009). Landet er omgivet af Laos, Cambodja, Malaysia og Myanmar (tidligereBurma). Thailand har desuden kystlinje mod bugten Thailand (Gulf of Thailand) i øst og Andaman Hav i vest – som er en del af Det Indiske Ocean.

Landskabet består af bjerge i nord, Khoratplatået øst, sletter centrale dele og Malay Peninsula i syd – hvor det centrale og nordøstlige del hører til Thailand. Den højeste top er Doi Inthanon, som er 2565 m.
Thailand har et tropisk monsun klima med over 20 grader hele året.

Hovedstaden Bangkok er landets største by, med 7.1 millioner indbyggere (2009).Metropolitan region har omkring 12 millioner mennesker. Bangkok ligger ved floden Chao Phraya – 40 km nord for Den Botniske Thailand og er et af Sydøstasiens vigtigste finansielle centre. Bangkok er et populært turistmål med over 15 millioner besøgende om året. Bybilledet er domineret af skyskrabere, og Bangkok har nogle af verdens bedste hoteller,

samt fremragende shoppingmuligheder – med mere end 250 indkøbscentre og stormagasiner. Et velkendt turistattraktion i Bangkok’s Wat Phra Kaew – en buddhistisk tempel fra 1782 – hvilket er karakteristisk med sine mange spir.
Andre større byer: Nakhon Ratchasima, Udon Thani, Nakhon Sawan, Chiang Mai og Phuket.

Ved kysten i det centrale og sydlige Thailand er lang og indbydende strande, store hoteller og krystalklart vand. Den berømte og turist-venlig Phuket tilbyder et paradis strand, gode indkøbsmuligheder og et pulserende natteliv.
Den største lufthavn i Thailands Suvarnabhumi Airport, som ligger 25 km øst for hovedstaden.(Lufthavnen er også kaldet “New Bangkok International Airport”).

Landets sekunder travleste lufthavn er Phuket International Airport, som ligger ca. 30 km fra Phuket centrum.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning ved alle de mest populære turistmål i Thailand. Priserne for billeje, herunder forsikring. Fuld forsikring kan også reserveres og betales lokalt, så du ikke fradragsberettigede, hvis noget skulle ske.