Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hat Yai

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hat Yai inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hat Yai miniguide

Billeje Hat Yai

Biludlejning Hat Yai – Foto: © Rukterna

Hat Yai er centralt beliggende i den sydlige del af Malay Peninsula i Thailand .Det er den største i provinsen Songkhla med en befolkning på næsten 160.000 i byen (2008), som også gør Hat Yai til landets fjerdestørste by. Hvis man forventer, at hovedstadsområdet overstiger antallet til ca 800 000 Det er ca. 20 km til byen Songkhla i nordøst og cirka 80 km til Malaysia i syd.

Hat Yai Municipal Park er en smuk park ligger ca. 6 km uden for centrum. Der er en pavillon, der skiller sig ud i en dam, og statuer af Kong Rama V og den kinesiske gudinde Guan-yin. Wat Hat Yai Nai er en kæmpe statue af Buddha på 35 meter og indersiden af denne kan man finde et museum og en souvenirbutik. Hat Yai tilbyder mange shopping områder såsom markedet og shopping centre.

Hat Yai internationale lufthavn ligger omkring 9 km uden for byen og er en vigtig lufthavn for pilgrimme at gå til Mekka.

Dansk