Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hat Yai

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hat Yai inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hat Yai miniguide

Billeje Hat Yai
Biludlejning Hat Yai – Foto: © Rukterna

Hat Yai er centralt beliggende i den sydlige del af Malay Peninsula i Thailand .Det er den største i provinsen Songkhla med en befolkning på næsten 160.000 i byen (2008), som også gør Hat Yai til landets fjerdestørste by. Hvis man forventer, at hovedstadsområdet overstiger antallet til ca 800 000 Det er ca. 20 km til byen Songkhla i nordøst og cirka 80 km til Malaysia i syd.

Hat Yai Municipal Park er en smuk park ligger ca. 6 km uden for centrum. Der er en pavillon, der skiller sig ud i en dam, og statuer af Kong Rama V og den kinesiske gudinde Guan-yin. Wat Hat Yai Nai er en kæmpe statue af Buddha på 35 meter og indersiden af denne kan man finde et museum og en souvenirbutik. Hat Yai tilbyder mange shopping områder såsom markedet og shopping centre.

Hat Yai internationale lufthavn ligger omkring 9 km uden for byen og er en vigtig lufthavn for pilgrimme at gå til Mekka.