Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Phuket Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Phuket Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Phuket Lufthavn miniguide

Billeje Phuket Lufthavn
Biludlejning Phuket Lufthavn – Foto: © F3rn4nd0

Phuket lufthavn ligger 32 km nord for Phuket øen og 32 km fra Phuket .Busserne kører mellem Phuket og lufthavnen hver halve time. Blandt bilproducenterne placeret på lufthavnen er Thai leje en bil, Avis, Budget, Hertz, Sixt og Europcar.

Ca. 3 millioner passagerer besøge Phuket International Airport hvert år, og det er den næststørste lufthavn i Thailand med hensyn til antallet af passagerer. Lufthavnen har to terminaler, en for indenrigsflyvninger og en international. Det er det vigtigste knudepunkt for Thai AirAsia. Fra Phuket, en flyver til omkring 40 forskellige destinationer i Europa og Asien.

Ud over at Thai Airways International restaurant, er der flere caféer og barer i lufthavnen og en 10-århundrede butikker. Andre faciliteter inkluderer pengeautomater, bøn plads til muslimer og førstehjælp. Phuket Airport Hotel ligger i gåafstand fra lufthavnen og der er også en shuttle bus der.