Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Phuket Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Phuket Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Phuket Lufthavn miniguide

Billeje Phuket Lufthavn

Biludlejning Phuket Lufthavn – Foto: © F3rn4nd0

Phuket lufthavn ligger 32 km nord for Phuket øen og 32 km fra Phuket .Busserne kører mellem Phuket og lufthavnen hver halve time. Blandt bilproducenterne placeret på lufthavnen er Thai leje en bil, Avis, Budget, Hertz, Sixt og Europcar.

Ca. 3 millioner passagerer besøge Phuket International Airport hvert år, og det er den næststørste lufthavn i Thailand med hensyn til antallet af passagerer. Lufthavnen har to terminaler, en for indenrigsflyvninger og en international. Det er det vigtigste knudepunkt for Thai AirAsia. Fra Phuket, en flyver til omkring 40 forskellige destinationer i Europa og Asien.

Ud over at Thai Airways International restaurant, er der flere caféer og barer i lufthavnen og en 10-århundrede butikker. Andre faciliteter inkluderer pengeautomater, bøn plads til muslimer og førstehjælp. Phuket Airport Hotel ligger i gåafstand fra lufthavnen og der er også en shuttle bus der.

Dansk