Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Phuket

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Phuket inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Phuket miniguide

Billeje Phuket
Biludlejning Phuket

Phuket er en ø og en provins i Andaman Sea lige ud for vestkysten af Mandalayhalvøya. Phuket er den største ø i Thailand med en befolkning på over 320 000 (2007) og en kapital kaldet Phuket.Phuket by blev grundlagt i 1. århundrede f.Kr. Kr. og for mange århundreder levede øen primært på tin, men i de seneste år turismen har overtaget.

Langs de mange strande, er der et stort udvalg af restauranter og et pulserende natteliv, ud over at du kan snorkel, dykke og tage en af landets bedste golfbaner. I Phuket by, bør du besøge den gamle by med små butikker og caféer, museer og templer. Jui Tui helligdom er den ældste kinesiske tempel i Phuket. Templet blev bygget i 1700-tallet, og folk kommer her for at bede en orakel til råds. Det havde mange Festligheder på øen som Patong Carnival og Chao Le Boat Flydende Festival.


Phuket International Airport
ligger cirka 30 km nord for Phuket by.