Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Phuket

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Phuket inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Phuket miniguide

Billeje Phuket

Biludlejning Phuket

Phuket er en ø og en provins i Andaman Sea lige ud for vestkysten af Mandalayhalvøya. Phuket er den største ø i Thailand med en befolkning på over 320 000 (2007) og en kapital kaldet Phuket.Phuket by blev grundlagt i 1. århundrede f.Kr. Kr. og for mange århundreder levede øen primært på tin, men i de seneste år turismen har overtaget.

Langs de mange strande, er der et stort udvalg af restauranter og et pulserende natteliv, ud over at du kan snorkel, dykke og tage en af landets bedste golfbaner. I Phuket by, bør du besøge den gamle by med små butikker og caféer, museer og templer. Jui Tui helligdom er den ældste kinesiske tempel i Phuket. Templet blev bygget i 1700-tallet, og folk kommer her for at bede en orakel til råds. Det havde mange Festligheder på øen som Patong Carnival og Chao Le Boat Flydende Festival.


Phuket International Airport
ligger cirka 30 km nord for Phuket by.

Dansk