Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bangkok Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bangkok Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bangkok Lufthavn miniguide

Billeje Bangkok Lufthavn
Biludlejning Bangkok Lufthavn

Suvarnabhumi Lufthavn (BKK), ofte kaldet New Bangkok International Airport er beliggende i Racha Thewes i Bang Phli distriktet omkring 25 miles øst for downtown Bangkok .Der er en bus mellem lufthavnen og centrum af Bangkok, og en hurtig toget skulle til at åbne i slutningen af 2009. Bilen udlejningsselskaber betjener lufthavnen, Budget, Hertz, Thai Biludlejning Association og avis.

Lufthavnen er ny, blev det åbnede i september 2006 og har kapacitet til 45 millioner passagerer. Bangkok International Airport er det vigtigste knudepunkt for Thai Airways International, Nok Air, Thai Air, og Asi Bangkok Airways.Det Thai Airways International flyver til de fleste internationale destinationer, omkring 70 i alt.

Bangkok Air har et meget godt udvalg af barer, caféer og restauranter. Lufthavnen har flere butikker, der sælger alt fra afgiftsfrie varer til mode og blomster. Der er mange forskellige faciliteter i lufthavnen, især når det kommer til Thai massage og spa fritidsfaciliteter, mødelokaler, forskellige underholdningsrom, brusere, VIP lounges, ATM.Novotel Suvarnabhumi Airport Hotel ligger i lufthavnen, erhvervs-og mødelokaler.