Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bangkok Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bangkok Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bangkok Lufthavn miniguide

Billeje Bangkok Lufthavn

Biludlejning Bangkok Lufthavn

Suvarnabhumi Lufthavn (BKK), ofte kaldet New Bangkok International Airport er beliggende i Racha Thewes i Bang Phli distriktet omkring 25 miles øst for downtown Bangkok .Der er en bus mellem lufthavnen og centrum af Bangkok, og en hurtig toget skulle til at åbne i slutningen af 2009. Bilen udlejningsselskaber betjener lufthavnen, Budget, Hertz, Thai Biludlejning Association og avis.

Lufthavnen er ny, blev det åbnede i september 2006 og har kapacitet til 45 millioner passagerer. Bangkok International Airport er det vigtigste knudepunkt for Thai Airways International, Nok Air, Thai Air, og Asi Bangkok Airways.Det Thai Airways International flyver til de fleste internationale destinationer, omkring 70 i alt.

Bangkok Air har et meget godt udvalg af barer, caféer og restauranter. Lufthavnen har flere butikker, der sælger alt fra afgiftsfrie varer til mode og blomster. Der er mange forskellige faciliteter i lufthavnen, især når det kommer til Thai massage og spa fritidsfaciliteter, mødelokaler, forskellige underholdningsrom, brusere, VIP lounges, ATM.Novotel Suvarnabhumi Airport Hotel ligger i lufthavnen, erhvervs-og mødelokaler.

Dansk