Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bangkok

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bangkok inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bangkok miniguide

Billeje Bangkok
Biludlejning Bangkok

Bangkok tilhører provinsen af samme navn og er placeret syd for Thailand .Gennem byen flyder Chao Phraya-floden, som løber ind i bugten Thailand omkring 40 km længere mod syd. Bangkok er den største by i landet og har været hovedstad siden 1782. Befolkningen er noget usikker, fordi det er formentlig opholder sig i et stort antal ikke-registrerede arbejdere her, men i 2010 tallet blev anslået til ca. 9.100 000.

Bylandskab af Bangkok er kendetegnet ved smukke orientalske paladser, templer og palæer samt de berømte kanaler, hvoraf mange blev besat igen i 1950’erne. Det havde mere likvide markeder i morgen i de små kanaler, der stadig eksisterer. Et af de smukkeste paladser og berømte attraktioner ligger Grand Palace, som blev bygget i 1782. Temple of Emerald Buddha anses for at være den vigtigste tempel i landet og er beliggende i det historiske distrikt.

Bangkok Lufthavn, Suvarnabhumi Airport åbnede i 2006 og er en af de travleste lufthavne i Asien.Lufthavnen er beliggende ca. 25 km øst for Bangkok.