Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bangkok

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bangkok inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bangkok miniguide

Billeje Bangkok

Biludlejning Bangkok

Bangkok tilhører provinsen af samme navn og er placeret syd for Thailand .Gennem byen flyder Chao Phraya-floden, som løber ind i bugten Thailand omkring 40 km længere mod syd. Bangkok er den største by i landet og har været hovedstad siden 1782. Befolkningen er noget usikker, fordi det er formentlig opholder sig i et stort antal ikke-registrerede arbejdere her, men i 2010 tallet blev anslået til ca. 9.100 000.

Bylandskab af Bangkok er kendetegnet ved smukke orientalske paladser, templer og palæer samt de berømte kanaler, hvoraf mange blev besat igen i 1950’erne. Det havde mere likvide markeder i morgen i de små kanaler, der stadig eksisterer. Et af de smukkeste paladser og berømte attraktioner ligger Grand Palace, som blev bygget i 1782. Temple of Emerald Buddha anses for at være den vigtigste tempel i landet og er beliggende i det historiske distrikt.

Bangkok Lufthavn, Suvarnabhumi Airport åbnede i 2006 og er en af de travleste lufthavne i Asien.Lufthavnen er beliggende ca. 25 km øst for Bangkok.

Dansk