Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Surat Thani

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Surat Thani inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Surat Thani miniguide

Billeje Surat Thani

Biludlejning Surat Thani

Surat Thani er en by, der hører til provinsen Surat Thani i det sydlige Thailand .Provinsen ligger på Malay Peninsula der grænser op til Andaman Hav i vest og Golfen af Thailand mod øst. Surat Thani er hovedstaden i provinsen og er placeret på kysten af Thailand-bugten. Byen har en beliggenhed nær mundingen af floden TAPI og befolkningen blev målt til næsten 130 000 i 2009.

De fleste rejser via Surat Thani at komme til en af de mange øer i Golfen af Thailand, og provinsen er kendt for at være “en provins i de tusind øer”. Byen er en af de første byer, du møder på vej sydpå fra Bangkok .I Surat Thani, bør du tage i seværdigheder, herunder den smukke St. Raphael katolske katedral. Om aftenen er der et marked langs floden med boder og mad, og i august og oktober festivaler holdt Rambutan Fair og Chaka Phra.

Surat Thani Lufthavn er en international lufthavn beliggende ca. 25 km vest for provinshovedstaden.

Dansk