Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Surat Thani

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Surat Thani inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Surat Thani miniguide

Billeje Surat Thani
Biludlejning Surat Thani

Surat Thani er en by, der hører til provinsen Surat Thani i det sydlige Thailand .Provinsen ligger på Malay Peninsula der grænser op til Andaman Hav i vest og Golfen af Thailand mod øst. Surat Thani er hovedstaden i provinsen og er placeret på kysten af Thailand-bugten. Byen har en beliggenhed nær mundingen af floden TAPI og befolkningen blev målt til næsten 130 000 i 2009.

De fleste rejser via Surat Thani at komme til en af de mange øer i Golfen af Thailand, og provinsen er kendt for at være “en provins i de tusind øer”. Byen er en af de første byer, du møder på vej sydpå fra Bangkok .I Surat Thani, bør du tage i seværdigheder, herunder den smukke St. Raphael katolske katedral. Om aftenen er der et marked langs floden med boder og mad, og i august og oktober festivaler holdt Rambutan Fair og Chaka Phra.

Surat Thani Lufthavn er en international lufthavn beliggende ca. 25 km vest for provinshovedstaden.