Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Chiang Mai Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chiang Mai Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chiang Mai Lufthavn miniguide

Billeje Chiang Mai Lufthavn

Biludlejning Chiang Mai Lufthavn – Foto: © Lerdsuwa

Chiang Mai lufthavn (CNX) er en 4 km syd og 10 minutters kørsel med taxa fra Chiang Mai .The biluteleifirmaene stede i lufthavnen’s budget, Hertz, Europcar, Sixt og Avis.

Omkring 2 millioner mennesker besøger Chiang Mai International Airport hvert år. Der er 130 afgange hver uge til Bangkok , og man kan rejse til omkring 10 forskellige destinationer i andre asiatiske lande som Singapore og Kuala Lumpur.

Chiang Mai Lufthavn har et lille udvalg af mad og drikke forretninger og butikker. Andre faciliteter inkluderer et postkontor, ATM og førstehjælp.

Dansk