Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Chiang Mai

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chiang Mai inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chiang Mai miniguide

Billeje Chiang Mai

Biludlejning Chiang Mai

Chiang Mai er hovedstaden i provinsen Chiang Mai og ligger langt nord for Thailand .Grænsen til Burma er ca. 200 km nord for Chiang Mai, og byen er bygget på begge sider af floden Ping er en biflod til Chao Phraya. Dette er den største by i den nordlige del af Thailand med en befolkning på næsten 150, 000 (2008). Chiang Mai blev grundlagt i 1296 og var en vigtig købstad i middelalderen.

Den gamle bymur kan stadig ses i Chiang Mai, og der er mange historiske templer her.Wat Chiang Man er det ældste tempel i byen og blev bygget i 1200-tallet, og Wat Doi Suthep Phrathat fra 1300 er en af de mest populære John Paul i Thailand. I Maes Elephant Camp uden for byen kan man se elefanter spille fodbold og male.Dokmai Garden er en smuk botanisk have og zoologisk have Hiangmai Zoo holder over 7000 dyr.

Chiang Mai International Airport ligger cirka 60 km øst for byen.

Dansk