Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hua Hin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hua Hin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hua Hin miniguide

Billeje Hua Hin
Biludlejning Hua Hin

Hua Hin er beliggende i den nordlige halvø Malaya. Her ligger byen på halvøens østkyst, der grænser op til Golfen i Thailand står det Sydkinesiske Hav i syd. Hua Hin ejendom i provinsen Prachuap Khiri Khan og det er ca 190 km til hovedstaden Bangkok mod nord.Befolkningen i Hua Hin blev omkring 85 000 i 2006.

Hua Hin er et af de mest eksklusive resorts i Thailand. Dette er også den ældste udvej og var meget attraktivt, når King Prajadhipok, der også går under navnet Rama VII bygget et palads her. Således begyndte den anden kongelige og adelige at tiltrække denne perle. I Hua Hin er et tilbud om kurser i madlavning og kunst, og nogle af landets bedste golfbaner. Hertil kommer,. Aktiviteter såsom fiskeri, ridning og dykning Elephant Village er beliggende ca. 3 km uden for Hua Hin, hvor de besøgende kan fodre og ride elefanterne.

Hua Hin Airport ligger ca 5 km nord for byen og tilbyder nogle indenrigsfly.