Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hua Hin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hua Hin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hua Hin miniguide

Billeje Hua Hin

Biludlejning Hua Hin

Hua Hin er beliggende i den nordlige halvø Malaya. Her ligger byen på halvøens østkyst, der grænser op til Golfen i Thailand står det Sydkinesiske Hav i syd. Hua Hin ejendom i provinsen Prachuap Khiri Khan og det er ca 190 km til hovedstaden Bangkok mod nord.Befolkningen i Hua Hin blev omkring 85 000 i 2006.

Hua Hin er et af de mest eksklusive resorts i Thailand. Dette er også den ældste udvej og var meget attraktivt, når King Prajadhipok, der også går under navnet Rama VII bygget et palads her. Således begyndte den anden kongelige og adelige at tiltrække denne perle. I Hua Hin er et tilbud om kurser i madlavning og kunst, og nogle af landets bedste golfbaner. Hertil kommer,. Aktiviteter såsom fiskeri, ridning og dykning Elephant Village er beliggende ca. 3 km uden for Hua Hin, hvor de besøgende kan fodre og ride elefanterne.

Hua Hin Airport ligger ca 5 km nord for byen og tilbyder nogle indenrigsfly.

Dansk