Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Krabi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Krabi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Krabi miniguide

Billeje Krabi

Biludlejning Krabi

Krabi ligger næsten udelukkende i det sydlige Thailand på halvøen Malaya og ligger på vestkysten, nær det sted, hvor Krabielven løber ud i Andaman Havet.Byen er hovedstad i provinsen af samme navn, og i 2005, indbyggere i byen næsten 25 000 Det tager ca 1 time og 20 minutter at flyve til lufthavnen i Bangkok , og den berømte ø Phuket ligger lige syd for Krabi’s kystlinje.

Ligesom mange andre ferieparadis i Thailand frister også Krabi med krystal hvide, bløde sandstrande og et stærkt og energisk karakter. I området omkring Krabi, er der vandfald, grotter og varme kilder, at den organiserede ture at omgå den typiske turist spots. I flere af de huler er helleristninger eller laguner. I Andamanhavet lige uden for Krabi, er det skønnes at være omkring 200 mindre øer, og det holdt ø-hopping fra Krabi. Derudover kan du tilmelde dig til klatring, som omfatter over 150 forskellige ruter.

Krabi Airport ligger cirka 7 km udenfor byen.

Dansk