Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Krabi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Krabi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Krabi miniguide

Billeje Krabi
Biludlejning Krabi

Krabi ligger næsten udelukkende i det sydlige Thailand på halvøen Malaya og ligger på vestkysten, nær det sted, hvor Krabielven løber ud i Andaman Havet.Byen er hovedstad i provinsen af samme navn, og i 2005, indbyggere i byen næsten 25 000 Det tager ca 1 time og 20 minutter at flyve til lufthavnen i Bangkok, og den berømte ø Phuket ligger lige syd for Krabi’s kystlinje.

Ligesom mange andre ferieparadis i Thailand frister også Krabi med krystal hvide, bløde sandstrande og et stærkt og energisk karakter. I området omkring Krabi, er der vandfald, grotter og varme kilder, at den organiserede ture at omgå den typiske turist spots. I flere af de huler er helleristninger eller laguner. I Andamanhavet lige uden for Krabi, er det skønnes at være omkring 200 mindre øer, og det holdt ø-hopping fra Krabi. Derudover kan du tilmelde dig til klatring, som omfatter over 150 forskellige ruter.

Krabi Airport ligger cirka 7 km udenfor byen.