Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Khao Lak

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Khao Lak inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Khao Lak miniguide

Billeje Khao Lak
Biludlejning Khao Lak

Khao Lak er en turist sted, der er centralt beliggende på kysten på halvøen Malaya. Det grænser stedet for Andaman Hav i vest og Myanmar par miles længere mod nord. Khao Lak Phang Nga provinsen hører til og er en lille landsby, der lever af turisme. De fleste turister kommer fra Europa og især Tyskland, Storbritannien og Skandinavien.Langs kysten omkring 3,2 mil, anslås det, at der bor omkring 5000 (intet år reference).

Khao Lak er et ferieparadis, og turister besøger stedet for de lange hvide strande og grønne hav. Af aktiviteter, der tilbydes rafting og kanosejlads, og i området findes der smukke vandfald og varme kilder. Mange, der rejser til Khao Lak også besøge Similan Islands. Dette er en af verdens mest populære dykkersteder og blev udpeget en National Park i 1982. Øer består af ni øer, hvor du kan snorkel eller dykke og se de fantastiske koralrev.

Phuket International Airport ligger cirka 80 km syd for Khao Lak.