Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Khao Lak

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Khao Lak inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Khao Lak miniguide

Billeje Khao Lak

Biludlejning Khao Lak

Khao Lak er en turist sted, der er centralt beliggende på kysten på halvøen Malaya. Det grænser stedet for Andaman Hav i vest og Myanmar par miles længere mod nord. Khao Lak Phang Nga provinsen hører til og er en lille landsby, der lever af turisme. De fleste turister kommer fra Europa og især Tyskland , Storbritannien og Skandinavien.Langs kysten omkring 3,2 mil, anslås det, at der bor omkring 5000 (intet år reference).

Khao Lak er et ferieparadis, og turister besøger stedet for de lange hvide strande og grønne hav. Af aktiviteter, der tilbydes rafting og kanosejlads, og i området findes der smukke vandfald og varme kilder. Mange, der rejser til Khao Lak også besøge Similan Islands. Dette er en af verdens mest populære dykkersteder og blev udpeget en National Park i 1982. Øer består af ni øer, hvor du kan snorkel eller dykke og se de fantastiske koralrev.

Phuket International Airport ligger cirka 80 km syd for Khao Lak.

Dansk