Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Udon Thani

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Udon Thani inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Udon Thani miniguide

Billeje Udon Thani
Biludlejning Udon Thani

Udon Thani er beliggende i den nordøstlige del af Thailand og tilhører provinsen af samme navn.Her er Udon Thani provinsen hovedstad og har en befolkning på lidt over 140, 000 (2008). Det drejer sig om 600 km til hovedstaden Bangkok, der ligger sydvest for byen.Udon Thani har været beboet siden 6000 f.Kr. Kr. og var en vigtig by for amerikanerne under Vietnam-krigen.

Amerikanerne medbragte vestlige kultur som barer og caféer, og du kan stadig se nogle af de resterende barer. I området omkring byen kan man besøge de berømte seværdigheder såsom Phu Phrat Bat Historiske Park med historiske bygninger og huler og helleristninger. Na Yoong Nam Som Forest Park frister med smukke vandfald, at de 40 meter høje vandfald Yung Thong. Ca. 50 km fra Udon Thani er Ban Chiang, der er Thailands ældste bopæl og her kan du se artefakter går helt tilbage til 3500 f.Kr. Kr.

Udon Thani International Airport ligger cirka 30 km vest for byen.