Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Udon Thani

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Udon Thani inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Udon Thani miniguide

Billeje Udon Thani

Biludlejning Udon Thani

Udon Thani er beliggende i den nordøstlige del af Thailand og tilhører provinsen af samme navn.Her er Udon Thani provinsen hovedstad og har en befolkning på lidt over 140, 000 (2008). Det drejer sig om 600 km til hovedstaden Bangkok, der ligger sydvest for byen.Udon Thani har været beboet siden 6000 f.Kr. Kr. og var en vigtig by for amerikanerne under Vietnam-krigen.

Amerikanerne medbragte vestlige kultur som barer og caféer, og du kan stadig se nogle af de resterende barer. I området omkring byen kan man besøge de berømte seværdigheder såsom Phu Phrat Bat Historiske Park med historiske bygninger og huler og helleristninger. Na Yoong Nam Som Forest Park frister med smukke vandfald, at de 40 meter høje vandfald Yung Thong. Ca. 50 km fra Udon Thani er Ban Chiang, der er Thailands ældste bopæl og her kan du se artefakter går helt tilbage til 3500 f.Kr. Kr.

Udon Thani International Airport ligger cirka 30 km vest for byen.

Dansk