Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Langkawi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Langkawi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Langkawi miniguide

Billeje Langkawi
Biludlejning Langkawi

Langkawi er en øgruppe bestående af 99 øer i Andamanhavet. De ligger 30 km fra den malaysiske fastland i nærheden af Thailand .Den største ø er Pulau Langkawi med en befolkning på omkring 100.000 indbyggere. Den eneste anden beboede ø er Pulau Tuba.

Langkawis sandstrande, nogle af Malaysias fineste strande og hoteller. Her Telaga Tujuh vandfald med flere pools. For at komme dertil besøgende skal gå op 300 trin. Langkawi har attraktioner som kunst gallerier, orientalsk landsby, hånd læsning og boksekamp mellem krokodiller og mennesker. Pantai Cenang strand er den mest populære. Besøgende kan også drage, spille golf eller tage en tovbane op ad bakken.

Langkawi lufthavn ligger i Padang Matsirat, på den nordlige del af øen.