Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Langkawi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Langkawi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Langkawi miniguide

Billeje Langkawi

Biludlejning Langkawi

Langkawi er en øgruppe bestående af 99 øer i Andamanhavet. De ligger 30 km fra den malaysiske fastland i nærheden af Thailand .Den største ø er Pulau Langkawi med en befolkning på omkring 100.000 indbyggere. Den eneste anden beboede ø er Pulau Tuba.

Langkawis sandstrande, nogle af Malaysias fineste strande og hoteller. Her Telaga Tujuh vandfald med flere pools. For at komme dertil besøgende skal gå op 300 trin. Langkawi har attraktioner som kunst gallerier, orientalsk landsby, hånd læsning og boksekamp mellem krokodiller og mennesker. Pantai Cenang strand er den mest populære. Besøgende kan også drage, spille golf eller tage en tovbane op ad bakken.

Langkawi lufthavn ligger i Padang Matsirat, på den nordlige del af øen.

Dansk