Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Penang

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Penang inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Penang miniguide

Billeje Penang

Biludlejning Penang

Penang er en ø beliggende på vestkysten af Malay Peninsula, i det nordvestlige Malaysia .Øens hovedstad er George Town. Her bor de 200.000 indbyggere, mens øen har en samlet på 1,2 millioner indbyggere. Penang har en stor havn og har togforbindelser til hovedstaden og Thailand .Et af verdens længste broer, Penang Bridge, en spændvidde på 8,4 km, der forbinder øen med fastlandet.

Penang er måske bedst kendt for sine karry retter og smukke strande. Penang område er matparadis Malaysia og øens navn kommer fra noget spiseligt bare en møtrik. Blandt øens specialiteter omfatter retter såsom laks og Penang Nasi Kander. Penang er en af de største buddhistiske templer i det sydøstlige Asien, Kék Lok Si tempel titusinde Buddha tårne. Besøgende kan tage en minifunicular at komme op til Penang Hill, med en panoramaudsigt over Penang Bridge og Georgetown. Penang har også attraktioner som botaniske haver, og en Dragon Boat Festival.

Penang Bayan Lepas International Airport er 24 km fra George Town på den sydøstlige kyst af øen.

Dansk