Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Penang

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Penang inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Penang miniguide

Billeje Penang
Biludlejning Penang

Penang er en ø beliggende på vestkysten af Malay Peninsula, i det nordvestlige Malaysia .Øens hovedstad er George Town. Her bor de 200.000 indbyggere, mens øen har en samlet på 1,2 millioner indbyggere. Penang har en stor havn og har togforbindelser til hovedstaden og Thailand .Et af verdens længste broer, Penang Bridge, en spændvidde på 8,4 km, der forbinder øen med fastlandet.

Penang er måske bedst kendt for sine karry retter og smukke strande. Penang område er matparadis Malaysia og øens navn kommer fra noget spiseligt bare en møtrik. Blandt øens specialiteter omfatter retter såsom laks og Penang Nasi Kander. Penang er en af de største buddhistiske templer i det sydøstlige Asien, Kék Lok Si tempel titusinde Buddha tårne. Besøgende kan tage en minifunicular at komme op til Penang Hill, med en panoramaudsigt over Penang Bridge og Georgetown. Penang har også attraktioner som botaniske haver, og en Dragon Boat Festival.

Penang Bayan Lepas International Airport er 24 km fra George Town på den sydøstlige kyst af øen.