Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ponta Delgada Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ponta Delgada Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ponta Delgada Lufthavn miniguide

Billeje Ponta Delgada Lufthavn

Biludlejning Ponta Delgada Lufthavn

Ponta Delgada Lufthavn offisielt kalt João Paulo II Airport er oppkalt etter Pave Johannes Paul 2., og ligger på øya São Miguel i Azorene 3 km sør for Ponta Delgada i Portugal. Det går en buss mellom Ponta Delgada og flyplassen cirka en gang i timen. Hertz, Ilha Verde og Autatlantis er de bilutleiefirmaene som er representert på flyplassen.

925,766 passasjerer besøkte Ponta Delgada Lufthavn i 2008, det er den travleste flyplassen i Azorene. Flyplassen er forholdsvis ny og ble bygd i 1995. Det går 17 regulære direkteruter fra Ponta Delgada, blant annet til alle øyene i Azorene og til Lissabon og Porto.  Det går også 11 forskjellige charterruter til ulike destinasjoner i Europa.

Det fins rundt 10 butikker på Ponta Delgada Lufthavn som selger alt fra mote til lokale produkter, og 3 forskjellige restauranter og kafeer. Andre fasiliteter er bank og postkontor. Det finnes ingen hoteller på flyplassen.

Dansk