Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Frauenfeld

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Frauenfeld inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Frauenfeld miniguide

Billeje Frauenfeld

Biludlejning Frauenfeld / Photo by Odanata

Frauenfeld (22.000 indbyggere) er hovedstaden i kantonen Thurgau, der ligger i det nordlige Schweiz , ca. 43 km sydvest for Zürich .Flertal Sproget i byen er tyske.

Frauenfeld er en by, der har lagt en masse af kreative mødesteder for kunst og kulturelle aktiviteter. Kulturzentrum Eisenwerk hold, for eksempel i en forladt jern værker – og i dag omfatter faciliteter til teater, koncerter og visuel kunst.

Uden for byen er det tidligere kloster Kartause Ittingen, der fungerer som både uddannelsescenter, der huser Thurgau Art Museum. Den sammensatte har også en populær restaurant.

Ellers Frauenfeld især kendt for den internationale rock-og hip-hop festival-OpenAir Frauenfeld, der har været afholdt her hvert år siden 1985. Her til mange verdenskendte kunstnere udfører, og hvert år er der omkring 100.000 mennesker, der besøger festivalen.

Den nærmeste lufthavn er Flughafen Zürich , som er detn største lufthavn i Schweiz.

Dansk