Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Frauenfeld

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Frauenfeld inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Frauenfeld miniguide

Billeje Frauenfeld
Biludlejning Frauenfeld / Photo by Odanata

Frauenfeld (22.000 indbyggere) er hovedstaden i kantonen Thurgau, der ligger i det nordlige Schweiz, ca. 43 km sydvest for Zürich. Flertal Sproget i byen er tyske.

Frauenfeld er en by, der har lagt en masse af kreative mødesteder for kunst og kulturelle aktiviteter. Kulturzentrum Eisenwerk hold, for eksempel i en forladt jern værker – og i dag omfatter faciliteter til teater, koncerter og visuel kunst.

Uden for byen er det tidligere kloster Kartause Ittingen, der fungerer som både uddannelsescenter, der huser Thurgau Art Museum. Den sammensatte har også en populær restaurant.

Ellers Frauenfeld især kendt for den internationale rock-og hip-hop festival-OpenAir Frauenfeld, der har været afholdt her hvert år siden 1985. Her til mange verdenskendte kunstnere udfører, og hvert år er der omkring 100.000 mennesker, der besøger festivalen.

Den nærmeste lufthavn er Flughafen Zürich, som er detn største lufthavn i Schweiz.