Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Yanbu

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Yanbu inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Yanbu miniguide

Billeje Yanbu
Biludlejning Yanbu

Yanbu Yanbu officielle kaldet al-Bar, og er centralt beliggende på Saudi-Arabiens vestkyst. Byen ligger ca. 350 km nord for Jeddah med landets største havn.Yanbu er den næststørste havn i Saudi-Arabien og udskænkning af Medina, der ligger cirka 160 km øst for Yanbu.I 2006 målte population på lidt over 200.000, og Yanbu har eksisteret i over 2500 år.

Yanbu er meget berømt for gode forhold, og er rangeret som landets tre bedste steder at dykke. Her kan du se det koralrev, der kører omkring 30 meter ned. Tropiske fisk og barracudaer og hajer er nogle ting man kan opleve som dykkere, og der er huler langs klipperne, men det anbefales ikke at gå for vidt. Byen er en udvej, hvor de besøgende kan nyde de mange grønne områder samt tennis-og squashbaner.

Det officielle navn på Yanbu Domestic Airport er Prince Abdul Mohsin Bin Abdul Aziz lufthavn og lufthavnen er ca. 7 km uden for byen.