Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Yanbu

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Yanbu inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Yanbu miniguide

Billeje Yanbu

Biludlejning Yanbu

Yanbu Yanbu officielle kaldet al-Bar, og er centralt beliggende på Saudi-Arabiens vestkyst. Byen ligger ca. 350 km nord for Jeddah med landets største havn.Yanbu er den næststørste havn i Saudi-Arabien og udskænkning af Medina , der ligger cirka 160 km øst for Yanbu.I 2006 målte population på lidt over 200.000, og Yanbu har eksisteret i over 2500 år.

Yanbu er meget berømt for gode forhold, og er rangeret som landets tre bedste steder at dykke. Her kan du se det koralrev, der kører omkring 30 meter ned. Tropiske fisk og barracudaer og hajer er nogle ting man kan opleve som dykkere, og der er huler langs klipperne, men det anbefales ikke at gå for vidt. Byen er en udvej, hvor de besøgende kan nyde de mange grønne områder samt tennis-og squashbaner.

Det officielle navn på Yanbu Domestic Airport er Prince Abdul Mohsin Bin Abdul Aziz lufthavn og lufthavnen er ca. 7 km uden for byen.

Dansk